Οι Αμερικανοί απέσυραν το πλοίο που κάποιοι στην Ελλάδα είχαν ήδη αγοράσει για το ΠΝ!


Συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης και δημοσιογράφοι έγραφαν στα σοβαρά ότι το ελληνικό ΠΝ πρέπει να φορτωθεί τις απολύτως αποτυχημένες LCS του αμερικανικού ναυτικού. 

Κάποιος μάλιστα έγραψε ότι σε ένα απ΄ αυτά έγινε και αυτοψία του ΠΝ και τα βρήκε όλα τέλεια!!!
Το πλοίο αποσύρθηκε στις 14 Αυγούστου …με δόξα και τιμή έχοντας μια πολύ …σύντομη επιχειρησιακή ζωή! Για την ακρίβεια τη συντομότερη που είχε πολεμικό πλοίο των ΗΠΑ από τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο!!!
Συγγνώμη για όσα έγραφαν κάποιοι θα ζητήσουν; Και θέτουμε το θέμα ,γιατί όσοι έχουμε απομείνει να προσπαθούμε να μην τσακωθούμε με την απλή λογική έχουμε κατηγορηθεί απ΄ αυτούς τους ίδιους περίπου ως…μειοδότες. 
Τώρα που αποδεικνύεται για πολλοστή φορά ότι γράφονται πληροφορίες που παραπλανούν τον κόσμο και προκαλούν τελείως λάθος συμπεράσματα, θα ζητήσει κάποιος συγγνώμη ή θα συνεχίσουν να παραδίδουν και μαθήματα…δημοσιογραφίας; 
Τέλος να θέσουμε για ακόμη μία φορά το ερώτημα προς το ΓΕΕΘΑ που όπως φαίνεται θεωρεί ότι γνωρίζει ΚΑΙ τα θέματα του ΠΝ: εξακολουθεί η ηγεσία του και ο Α/ΓΕΕΘΑ Κώστας Φλώρος να θεωρούν ότι πρέπει το ΠΝ να εξετάσει το ενδεχόμενο να φορτωθεί ο ελληνικός Στόλος το αμερικανικό φιάσκο;


Σχόλια