Άθλια αλβανική πρόκληση: Παραμένει στη φυλακή ο Μπελέρης!


Ο Φρέντι Μπελέρης εισήλθε πριν λίγες ώρες στο Ειδικό Δικαστήριο της Αλβανίας όπου και αναμένεται να εξεταστεί το αίτημα αποφυλάκισής του.
 

Πρόκειται για την συζήτηση του νέου αιτήματος για την αποφυλάκιση του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας, που κατέθεσαν οι δικηγόροι του Φρέντι Μπέλερ. 

Στο δικαστήριο εμφανίστηκε ο ίδιος ο εκλεγμένος δήμαρχος (φωτό), όπου αναμένεται να εκδικαστεί η αίτηση του για άμεση αποφυλάκιση και επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του. Υπενθυμίζουμε ότι ο Μπελέρης βρίσκεται υπό παράνομη κράτηση από τις 12 Μαΐου του όταν συνελήφθη με χαλκευμένες κατηγορίες για δήθεν εξαγορά ψήφων οκτώ πολιτών έναντι… 380 ευρώ! 

Η όλη υπόθεση φυσικά είναι μία μεθόδευση του καθεστώτος Ράμα, που χρησιμοποίησε καταδικασμένο κακούργο ως ψευδομάρτυρα! 

Πριν από λίγο το ειδικό δικαστήριο της Αλβανίας εξέδωσε την απόφαση του στην αίτηση αποφυλάκισης που είχαν καταθέσει οι δικηγόροι του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρη. 

Η απόφαση αποδεικνύει ότι η δίωξη του Φρέντι, είναι δίωξη ολόκληρου του ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου, καθώς ο εκλεγμένος δήμαρχος παραμένει προφυλακισμένος με ένα κατηγορητήριο που παραπέμπει στις μαύρες εποχές του Χότζα!

Σχόλια