Οκταγωνικής δομής ήταν το αντικείμενο που κατερρίφθη στο Μίσιγκαν

 


Ο αμερικανικός στρατός κατέρριψε ένα τρίτο ιπτάμενο αντικείμενο στον εναέριο χώρο της Βόρειας Αμερικής μέσα σε τρεις ημέρες, καθώς ο αρμόδιος Διοικητής Αεράμυνας της Πολεμικής Αεροπορίας που επιβλέπει τον εναέριο χώρο είπε, ότι δεν θα απέκλειε ακόμη καμία εξήγηση για τα αντικείμενα. 

 Το άγνωστο αντικείμενο σε μεγάλο υψόμετρο, που περιγράφεται ως μια «οκταγωνική δομή», με μεταλλικούς συνδεσμους χωρίς φορτία ή οπλισμό,  καταρρίφθηκε πάνω από τη λίμνη Χιούρον στο Μίσιγκαν την Κυριακή. 

Είναι κατανοητό ότι ήταν το ίδιο αντικείμενο που εντοπίστηκε από ραντάρ πάνω από τη Μοντάνα το Σάββατο. Στο σημείο που χτυπήθηκε από πύραυλο αέρος-αέρος που εκτοξεύτηκε από μαχητικό αεροσκάφος, ο στόχος πετούσε στην περιοχή των Μεγάλων Λιμνών στα 20.000 πόδια, ένα ύψος που θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο τα πολιτικά αεροσκάφη.

Το Πεντάγωνο ανέφερε ότι το αντικείμενο φαινόταν να ταξίδεψε κοντά σε στρατιωτικές τοποθεσίες των ΗΠΑ και να αποτελούσε απειλή για την πολιτική αεροπορία, καθώς και ένα πιθανό εργαλείο επιτήρησης. 
 «Είμαι στην ευχάριστη θέση να αναφέρω ότι καταρρίφθηκε γρήγορα και με ασφάλεια», δήλωσε η κυβερνήτης της πολιτείας, Γκρέτσεν Γουίτμερ. Ποιο ήταν το αντικείμενο; 
Ο στρατηγός Glen VanHerck, ο οποίος είναι επιφορτισμένος με την προστασία του εναέριου χώρου των ΗΠΑ American Δκτης του Aerospace Defense Command , NORAD) , είπε ότι ο στρατός δεν ήταν σε θέση να αναγνωρίσει ποια ήταν τα τρία πιο πρόσφατα αντικείμενα, πώς έμειναν ψηλά ή από πού προέρχονταν. 
 Ποιο ήταν το τέταρτο ιπτάμενο αντικείμενο που καταρρίφθηκε στη Βόρεια Αμερική
Το Σάββατο ένα αντικείμενο στο μέγεθος ενός μικρού αυτοκινήτου καταρρίφθηκε πάνω από το Yukon στον Καναδά.

Αυτά αναφέρει το "The Guardian" σε σχετικό χθεσινό του άρθρο 

Υ.Γ
Μέχρι τώρα έχουν καταρριφθεί:
- Ένα μάλλον κινεζικο μπαλόνι
- Ένα κυλινδρικό αντικείμενο
- Ένα άλλο σε μέγεθος μικρού οχηματος και
- Ένα αντικείμενο οκταγωνικού σχήματος 

Σχόλια