Στην 110 ΠΜ η υφυπουργός Άμυνας για Θέματα Διεθνούς Ασφάλειας των ΗΠΑ (βίντεο)


Το στρατηγείο της ΧΙΙ Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού, τις εγκαταστάσεις του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης και την 110 Πτέρυγα Μάχης στη Λάρισα, επισκέφθηκαν σήμερα ο υφυπουργός Εθνικής 'Αμυνας Νίκος Χαρδαλιάς και η υφυπουργός 'Αμυνας για Θέματα Διεθνούς Ασφάλειας των ΗΠΑ Δρ. Σελέστ Γουαλάντερ, συνοδευόμενοι από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο.

Στην 110 Πτέρυγα Μάχης 

 Συνοδευόμενοι από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο και μέλη της αμερικανικής αντιπροσωπείας – μετέβησαν στην έδρα της 110 πτέρυγας Μάχης στην αεροπορική βάση Λάρισας, όπου τους υποδέχθηκε ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας αντιπτέραρχος Γεώργιος Φασούλας ενώ ενημερώθηκαν από τον διοικητή σμήναρχο Αργύριο Μουστρούφη για τις τρέχουσες δραστηριότητες και το επιχειρησιακό έργο της μονάδας.

Με την ευκαιρία αυτή, επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της 110ΠΜ, όπου έχουν μετασταθμεύσει 8 UAV MQ-9 REAPER της USAFE με το προσωπικό υποστήριξής τους και ενημερώθηκαν από τον αντισμήναρχο William Bollinger για την αποστολή, την οργάνωση και τις τρέχουσες δραστηριότητες της μονάδας.

Η Δρ. Celleste Wallander βρίσκεται στη χώρα μας συνοδεύοντας τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Άντονι Μπλίνκεν, ο οποίος πραγματοποιεί σήμερα και αύριο, επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα.

Κατά τις επισκέψεις τους, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας και η Αμερικανίδα υφυπουργός Άμυνας, συνοδεύονταν επίσης από την επιτετραμμένη της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα Μαρία Όλσον, τη γενική πρόξενο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη, Ελίζαμπεθ Λη, τον διευθυντή του διπλωματικού γραφείου του υπουργού Εθνικής 'Αμυνας πρέσβη ε.τ. Ελευθέριο Αγγελόπουλο και αντιπροσωπείες των Ενόπλων Δυνάμεων.

Δείτε βίντεο:

Σχόλια