Ο Ζελένσκι ζητάει διαπραγματεύσεις χωρίς καθυστέρηση και προειδοποιεί ότι διαφορετικά οι απώλειες της Ρωσίας θα είναι τεράστιες


Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Ζελένσκι κάλεσε για διαπραγματεύσεις για την ειρήνη "χωρίς καθυστέρηση" και προειδοποίησε ότι διαφορετικά οι απώλειες της Ρωσίας θα ήταν "τεράστιες"
. Μιλώντας το Σάββατο, ο Ζελένσκι είπε ότι «οι διαπραγματεύσεις για την ειρήνη, για την ασφάλεια για εμάς, για την Ουκρανία -- ουσιαστικές, δίκαιες και χωρίς καθυστέρηση -- είναι η μόνη ευκαιρία για τη Ρωσία να μειώσει τη ζημιά από τα δικά της λάθη», στο τελευταίο του βίντεο. . 

"Πάντα επιμέναμε στις διαπραγματεύσεις. Πάντα προσφέραμε διάλογο, προσφέραμε λύσεις για την ειρήνη", είπε. "Και θέλω να με ακούσουν όλοι τώρα, ειδικά στη Μόσχα. 

Είναι ώρα να συναντηθούμε. Ώρα να μιλήσουμε. Είναι καιρός να αποκατασταθεί η εδαφική ακεραιότητα και η δικαιοσύνη για την Ουκρανία." «Διαφορετικά, οι απώλειες της Ρωσίας θα είναι τόσο τεράστιες, που πολλές γενιές δεν θα είναι αρκετές για να ανακάμψουν», πρόσθεσε ο Ζελένσκι.

cnn.com

Σχόλια