Θεωρίες συνωμοσίας από υπουργό εσωτερικών της Βρετανίας για Ουκρανές πρόσφυγες – βιολογικά όπλα του Πούτιν!

Η Πρίτι Πατέλ υπερασπίζεται ελέχγους για τους πρόσφυγες επειδή ο Πούτιν θα μπορούσε να στέλνει γυναίκες με βιο-όπλα


Μιλώντας στο Εαρινό Συνέδριο του Συντηρητικού Κόμματος στο Μπλάκπουλ, η υπουργός Εσωτερικών είπε ότι είναι «αφελές» να πιστεύει κανείς ότι οι γυναίκες δεν μπορούν να είναι «κρυφοί πράκτορες».

Η Πρίτι Πατέλ υπερασπίστηκε τους αυστηρούς ελέγχους στους Ουκρανούς πρόσφυγες, επειδή μπορεί να είναι Ρώσοι πράκτορες που φέρνουν βιολογικά όπλα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Και ισχυρίστηκε ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί τις προσφυγικές ροές για να στείλει πράκτορες στη Βρετανία.

Στην κεντρική της ομιλία, είπε: «Με ρώτησαν γιατί δεν μπορούσαμε να αναστείλουμε τους ελέγχους ασφαλείας σε άτομα που δραπετεύουν από τον πόλεμο του Πούτιν;

"Οι καιροί σύγκρουσης, φίλοι μου, τονίζει την ανάγκη μας να παραμένουμε σε εγρήγορση. Γνωρίζω από τις ενημερώσεις που λαμβάνω από τις υπηρεσίες πληροφοριών και ασφάλειας ότι η αστάθεια σε όλο τον κόσμο φέρνει μαζί της μεγαλύτερες απειλές."

«Μόλις πριν από τέσσερα χρόνια οι ρωσικές στρατιωτικές υπηρεσίες πληροφοριών χρησιμοποίησαν ένα χημικό όπλο στο βρετανικό έδαφος».

Και συνέχισε: «Η αλήθεια είναι ότι ένας πολύ μικρός αριθμός ανθρώπων μπορεί να προκαλέσει τον απόλυτο όλεθρο. Η Ρωσία έχει ιστορικό μυστικής εχθρικής δραστηριότητας.

«Και φοβάμαι ότι είναι αφελές και παραπλανητικό να πιστεύουμε ότι μόνο οι άνδρες μπορούν να είναι μυστικοί πράκτορες ή ότι οι προσφυγικές ροές δεν θα μπορούσαν να υπόκεινται σε κάποια μορφή εκμετάλλευσης». 

Σχόλια