Σιγκαπούρη :Το ποσοστό θνησιμότητας & νοσηλείας σε ΜΕΘ για μη εμβολιασμένους οκτώ φορές υψηλότερο από τους πλήρως εμβολιασμένους


Σχεδόν το 84% του πληθυσμού της Σιγκαπούρης θεωρείται ότι είναι πλήρως εμβολιασμένο. 

Σύμφωνα με το Υπουργείο υγείας τους, τις τελευταίες 28 ημέρες, από τα 96.376 κρούσματα, το 98,7% είναι ήπια ή ΔΕΝ έχουν συμπτώματα, το 0,8% χρειάστηκε συμπλήρωμα οξυγόνου, το 0,3% απαιτούσε φροντίδα στη ΜΕΘ και το 0,2% είχε πεθάνει. 


Τις τελευταίες 7 ημέρες, ο αριθμός των πλήρως εμβολιασμένων και μη πλήρως εμβολιασμένων κρουσμάτων που νοσούν σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ, είναι 0,5 και 4,5 ανά 100.000 πληθυσμού αντίστοιχα


 

Την ίδια περίοδο, ο αριθμός των πλήρως εμβολιασμένων και μη πλήρως εμβολιασμένων κρουσμάτων που πέθαναν είναι 0,1 και 0,9 ανά 100.000 πληθυσμού αντίστοιχα. 


 

Μεταξύ των ηλικιωμένων ηλικίας 60 ετών και άνω, ο αριθμός των πλήρως εμβολιασμένων και μη πλήρως εμβολιασμένων που είναι σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ είναι 1,9 και 35,9 αντίστοιχα. Ο αριθμός των πλήρως εμβολιασμένων και μη πλήρως εμβολιασμένων ηλικιωμένων που πέθαναν 0,3 και 8,2 αντίστοιχα. 

Με άλλα λόγια, το ποσοστό θνησιμότητας και το ποσοστό των κρίσιμων ασθενειών για τα μη εμβολιασμένα άτομα στη Σιγκαπούρη, είναι 8 φορές υψηλότερο από αυτό των πλήρως εμβολιασμένων ατόμων.

Υπουργείο Υγείας Σιγκαπούρης

Σχόλια