Άσε μας ρε μπάρμπα...Ο Μπαχτσελί απειλεί ότι η Τουρκία θα μας δώσει ένα μάθημα!


Σε απόλυτο ανθελληνικό παροξυσμό βρίσκεται ο κυβερνητικός εταίρος του Ταγίπ Ερντογάν, «Γκρίζος Λύκος»

Σε απόλυτο ανθελληνικό παροξυσμό βρίσκεται ο κυβερνητικός εταίρος του Ταγίπ Ερντογάν, «Γκρίζος Λύκος» Ντεβλέτ Μπαχτσελί. Μιλώντας στην κοινοβουλευτική του ομάδα επιτέθηκε στη Γαλλία, τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ, ενώ ξεπέρασε κάθε όριο πρόκλησης στις απειλές του κατά της Ελλάδας.

Φανερά ενοχλημένος τόσο από την ελληνογαλλική, όσο και από την ελληνοαμερικανική συμφωνία, τόνισε ότι οι χώρες του ΝΑΤΟ σκάβουν χαρακώματα εναντίον της Τουρκίας και πρόσθεσε ότι στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο τοποθετούν νάρκες!

Αναφερόμενος και στο εξοπλιστικό πρόγραμμα της Ελλάδας είπε ότι η χώρα μας επιχειρεί να αλλάξει την ισορροπία δυνάμεων στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο και να στρέψει υπέρ της την ισορροπία.

«Η Ελλάδα συνάπτει συμμαχίες στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο και δημιουργεί μέτωπο εναντίον της Τουρκίας. Το λέω ξεκάθαρα ότι εντός του ΝΑΤΟ σκάβουν χαρακώματα εναντίον της Τουρκίας. Στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο τοποθετούν νάρκες. Απειλούν την Τουρκία, κάνουν επίδειξη δύναμης στην Τουρκία. Η Γαλλία που διαφώνησε με τις ΗΠΑ στην Ωκεανία έρχεται και μας δείχνει τα όπλα της πίσω από την Ελλάδα. Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ χαρακτηρίζει την Ελλάδα ως επίκεντρο σταθερότητας. Μάλλον αυτός ο υπουργός Εξωτερικών έχει χάσει τα λογικά του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο «Γκρίζος Λύκος».

Και συνεχίζοντας το παραλήρημά του επιτέθηκε στη χώρα μας λέγοντας: «Η Ελλάδα είναι το επίκεντρο της αστάθειας, των επεκτατικών βλέψεων, της πολιτικής της κρίσης, της εχθρότητας της Τουρκίας και πρέπει να της δοθεί ένα μάθημα. Μη μας λένε παραμύθια. Ξέρουμε τις ΗΠΑ και τις άλλες χώρες και τα όργανά τους και όλους μαζί τους προκαλούμε».

Σχόλια