Συνεργασία ΣΟΕΔ με Ναυτικό Όμιλο Λάρισας (ΝΟΛ)

 

Στο πλαίσιο των επαφών μας με Σωματεία – Συλλόγους - Ενώσεις, των οποίων οι σκοποί λειτουργίας τους έχουν πολλά κοινά σημεία με το Σωματείο Οικογενειών Ενόπλων Δυνάμεων, αντιπροσωπεία του ΣΟΕΔ αποτελούμενη από τον Αντιπρόεδρο κ. Ντιντιό Θωμά, και τα μέλη κ.κ.Καραθάνο Ευάγγελο, Κορδά Παναγιώτη και Μαραμή Ιωάννη, συναντήθηκε με εκπροσώπους του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας (ΝΟΛ), τον Πρόεδρο κ. Κατσαντώνη Γεώργιο και τον Ταμία κ. Νισύριο Ζαφείρη.

Στη συνάντηση αναλύθηκαν διάφορα θέματα κοινού ενδιαφέροντος τα οποία απασχολούν καθημερινά τα μέλη και τους φίλους των δύο σωματείων αλλά κυρίως τις Οικογένειές τους,όπως η διοργάνωση ενημερωτικών ημερίδων, παιδιά και αθλητισμός, κοινές δράσεις προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

     Η ανάγκη ώθησης με κάθε τρόπο των συνανθρώπων μας και κυρίως των παιδιών σε οποιαδήποτε μορφή αθλητισμού και η ελαχιστοποίηση του χρόνου ενασχόλησης με το διαδίκτυο και την καθιστική ζωή, είναι υποχρέωση όλων μας, για την σωματική και ψυχική υγεία του καθενός.

Τέλος συμφωνήθηκε να υπάρχει συνεργασία των δύο πλευρών σε πολλούς τομείς, με στόχο όλοι μαζί να προσπαθούμε καθημερινά με κάθε τρόπο να βάζουμε από την πλευρά μας ένα λιθαράκι, έτσι ώστε να κάνουμε τη ζωή όλων καλύτερη και πιο βιώσιμη.

                                 

 

Σχόλια