Μήνυση από 82 Λαρισαίους σε βάρος του Κυριάκου Μητσοτάκη και λοιμωξιολόγων!

 

Μήνυση για «για την επιβολή εξαναγκαστικών εμβολιασμών με πειραματικά εμβόλια και τις από αυτά προελθούσες και προερχόμενες συνέπειες νόσησης και θανάτων προσώπων» κατατέθηκε προχθές στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λάρισας από 82 κατοίκους της Λάρισας που διαφωνούν με την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Ελευθερία», η μηνυτήρια αναφορά στρέφεται κατά του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, κατά 15 μελών του προηγούμενου Υπουργικού Συμβουλίου (παρότι μεσολάβησε ανασχηματισμός) όπως επίσης και κατά 7 μελών της Εθνικής Επιτροπής Λοιμωξιολόγων (Σωτήρη Τσιόδρα, Αθηνάς Λινού, Νίκου Σύψα κ.α.). 

Επίσης στρέφεται και κατά «των συναυτουργών, συνεργών και συνυπαιτίων τούτων κυρίως για τις κατ’ επανάληψη δηλώσεις τους μέσω των μαζικών μέσων επικοινωνίας, τις προτροπές, τις πιέσεις και τις αναληθείς διαβεβαιώσεις σχετικά με την ωφέλεια των πειραματικών εμβολίων και την έλλειψη σημαντικών παρενεργειών, εξαιτίας των οποίων οδηγήθηκαν και οδηγούνται στον θάνατο και στη νόσηση εκατοντάδες εμβολιαζόμενων που από πλάνη πείστηκαν, πείθονται, ενώ άλλα θύματα εξαναγκάστηκαν και εξαναγκάζονται να υποστούν εμβολιασμούς με τα ίδια πειραματικά και ακατάλληλα εμβόλια».

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία

 

Σχόλια

  1. Αμ είναι πολλοί οι ...ψεκασμένοι, δυστυχώς.
    Να τους κάνουμε τη χάρη να τους αφήσουμε στην πλάνη τους, αρκεί να δηλώσουν εγγράφως ότι δεν επιθυμούν τον εμβολιασμό έναντι του COVID καθώς και ότι αν νοσήσουν, δεν έχουν καμία απαίτηση δωρεάν νοσηλείας από το ΕΣΥ. Ακόμα δε κι αν επιθυμούν να καταβάλουν το κόστος νοσηλείας, να έχουν την τελευταία προτεραιότητα στη διάθεση κλίνης σε ΕΜΘ έναντι όλων των υπολοίπων υπεύθυνων πολιτών.
    Για να δούμε, ποιος έχει ...κάκαλα και ποιος είναι ...τζάμπα μάγκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.