Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021

Οι Ινδοί εξευτέλισαν τον Ερντογάν!


Στο σπίτι του κρεμασμένου, δεν μιλάνε για σκοινί! 

Κάπως έτσι μπορεί να περιγραφεί η απάντηση της Ινδίας στις προκλήσεις του Ερντογάν από το βήμα του ΟΗΕ. 

 

 

Λίγες ώρες αφότου ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έκανε αναφορά στο Κασμίρ κατά την ομιλία του στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ (UNGA), παίρνοντας φυσικά το μέρος του Πακιστάν, ο υπουργός Εξωτερικών της Ινδίας Σ. Τζαισανκάρ (φωτό) προέβη σε προσωπική δήλωση λέγοντας ότι είναι σημαντικό να τηρηθούν τα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για την Κύπρο! Αυτά δηλαδή που απαιτούν την άμεση και άνευ όρων αποχώρηση των τουρκικών στρατευμάτων.

«Είναι σημαντικό να τηρούνται από όλους οι σχετικές αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για την Κύπρο», έγραψε ο Τζαϊσανκάρ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.