Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2021

Τραγωδία χωρίς τέλος στη Λάρισα: Πέθανε μετά τους γονείς του και ο Χαράλαμπος Στεργιούλης από κορονοϊό

Ένα οικογενειακό δράμα παίχθηκε σήμερα στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας καθώς κατέληξε εκεί μετά από νοσηλεία ημερών προσβεβλημένος από κορωνοϊό, ο Χαράλαμπος Στεργιούλης ετών 51.

Μόλις λίγες ημέρες νωρίτερα έφυγαν από τη ζωή οι γονείς του, ο Βασίλης Στεργιούλης 84 ετών και η μητέρα του Ευδοξία 79 ετών.

Οι γνωστοί Λαρισαίοι νοσηλευόταν έχοντας προσβληθεί από κορωνοϊό ενώ σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή έδωσε στη ΜΕΘ του ίδιου νοσοκομείου και ο γιoς τους Χαράλαμπος Στεργιούλης, ο οποίος δυστυχώς δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Η οικογενειακή τραγωδία βύθισε στο πένθος την τοπική κοινωνία της Λάρισας.

larissapress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.