Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021

Θ. Πλεύρης Υπ. Υγείας για εμβολιασμό παιδιών: "Για την κόρη μου θα είχα μία δεύτερη σκέψη όπως θα είχε και κάθε γονέας..." (βίντεο)

Μετά περιμένουν να προχωρήσουν οι εμβολιασμοί...

Συνέντευξη στον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη

έδωσε στις 15 Σεπ. 2021, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους εμβολιασμούς των παιδιών.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο κ. Πλεύρης ανέφερε ότι η κόρη του σε δύο μήνες θα γίνει 12 ετών. «Για την κόρη μου θα είχα μία δεύτερη σκέψη όπως θα είχε και κάθε γονέας, το θεωρούμε λογικό ότι οι γονείς για τα παιδιά τους επειδή αισθάνονται ότι δεν έχουν την επικινδυνότητα που έχουν οι ηλικίες άνω των 40, άνω των 50, άνω των 60 (…)», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παρά τα λεγόμενα του υπουργού, στην εκπομπή έπαιζε σαν τίτλος το: «Θ. Πλεύρης: Εμβολίασα το παιδί μου χωρίς δεύτερη σκέψη και έτσι πρέπει να κάνουν και οι υπόλοιποι γονείς».

Δείτε το σχετικό βίντεο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.