Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021

Παλικάρι ο Γάλλος καπετάνιος, διέσυρε τους Τούρκους! (βίντεο)

Αυτό που έπρεπε να κάνουμε εμείς, το έκανε ο καπετάνιος του ερευνητικού σκάφους!

Η τουρκική φρεγάτα που παρενόχλησε το ερευνητικό Nautical Geo περίπου 30 ναυτικά μίλια ανατολικά της Κρήτης, επιμένει να παραμένει στην περιοχή. 

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN δημοσιοποιήθηκε η απάντηση του γαλλικού ερευνητικού πλοίου, που συνεχίζει τη δραστηριότητά του για λογαριασμό της Ελλάδας, της Κύπρου και του Ισραήλ, όταν η τουρκική φρεγάτα απαίτησε να σταματήσει τις έρευνες στο πλαίσιο της χαρτογράφησης για την πορεία του αγωγού EAST MED και να αποχωρήσει.

Η απάντηση του Γάλλου καπετάνιου ήταν: «Πραγματοποιούμε γεωφυσικές έρευνες σε περιοχή ελληνικής δικαιοδοσίας σύμφωνα με τις οδηγίες πλοήγησης των ελληνικών αρχών. Έχουμε πάρει όλες τις απαραίτητες άδειες από την Ελλάδα».

Απάντηση που αποστομώνει την τουρκική προπαγάνδα και αποδεικνύει πως η NAVTEX είναι εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.