Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2021

ΥΠΕΞ Αραβικού Συνδέσμου : Οι τουρκικές στρατιωτικές παρεμβάσεις σοβαρή απειλή εθνικής ασφάλειας των Αράβων-Άμεση απόσυρση δυνάμεων τουρκίας χωρίς όρους

Κατά τη διάρκεια της τακτικής συνόδου των Αράβων υπουργών Εξωτερικών την Πέμπτη, ο Αραβικός Σύνδεσμος καταδίκασε τη στρατιωτική παρουσία της Τουρκίας σε διάφορες χώρες της περιοχής.

Η αραβική υπουργική επιτροπή για την τουρκική παρέμβαση στις εσωτερικές υποθέσεις των αραβικών χωρών τόνισε, "την ανομία της τουρκικής στρατιωτικής παρουσίας στις αραβικές χώρες, ιδίως στο Ιράκ, τη Λιβύη και τη Συρία, καθώς και την ανάγκη να αποσυρθούν όλες οι δυνάμεις της χωρίς περιορισμούς ή όρους ... " 

Την Πέμπτη, ξεκίνησε στο Κουβέιτ η 156η σύνοδος των συνεδριάσεων εργασίας του Συμβουλίου του Αραβικού Συνδέσμου σε επίπεδο Αράβων υπουργών Εξωτερικών. «Η τουρκική παρέμβαση αποτελεί σοβαρή παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των σχετικών αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας, κατάφωρη παραβίαση της κυριαρχίας των αραβικών χωρών και σοβαρή απειλή για την εθνική ασφάλεια των Αράβων», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η αραβική υπουργική επιτροπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.