Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021

Άφωνοι οι δημοσιογράφοι με τον Ιερώνυμο Λαρίσης: Μου είπαν αν κάνω το εμβόλιο και γίνει 3ος παγκόσμιος θα πεθάνω πρώτος απ τα έξυπνα όπλα (βίντεο)


 Άφωνοι έμειναν οι δημοσιογραφοι ακούγοντας τον Ιερώνυμο Λαρίσης να λέει: 

Μου είπαν ότι αν εμβολιαστώ, στον 3ο παγκόσμιο τα έξυπνα όπλα θα με βρουν και θα σκοτωθώ πρώτος.

Συγκεκριμένα ο Μητροπολίτης ερωτήθηκε αν είχε αντιδράσεις από την απόφαση να γίνουν εμβολιασμοί σε ιερούς ναούς από τις 3 Οκτωβρίου.

  

Απάντησε πως υπάρχουν μεν άνθρωποι που θέτουν αντιρρήσεις με σοβαρά επιχειρήματα και αντιμετωπίζονται με σοβαρότητα από την επιστημονική κοινότητα, αλλά και κάποιοι άλλοι που αυτό που λένε είναι προφανές παράλογο ενώ έφερε ως παράδειγμα κάποιους που του είπανε πως σε περίπτωση 3ου Παγκοσμίου Πολέμου, εφόσον έχει εμβολιαστεί, “τα έξυπνα όπλα θα τον βρουν και θα πεθάνει πρώτος”!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.