Βούτηξαν πάνω από 200.000 ευρώ από ρακένδυτο ρακοσυλλέκτη στην Θεσσαλονίκη! (βίντεο)

Αίσθηση, προβληματισμό, αλλά και πολλά ερωτηματικά προκαλεί στις αστυνομικές αρχές και όχι μόνο, η κλοπή

του «θησαυρού» ενός ρακοσυλλέκτη στην Θεσσαλονίκη!

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, άγνωστοι δράστες βούτηξαν ποσό άνω των 200.000 ευρώ που έκρυβε ο συνταξιούχος του Λιμενικού μέσα στο σακίδιο του. Όλα συνέβησαν βράδυ Τρίτης 07-09, στην οδό Γιαννιτσών στη Θεσσαλονίκη.

Όπως κατήγγειλε ο 61χρονος άνδρας, ο οποίος ζει ως ρακοσυλλέκτης, με γρήγορες κινήσεις δύο άντρες τον πλησίασαν και του άρπαξαν το σακίδιο που είχε στην πλάτη και στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή προς την απέναντι πλευρά του δρόμου. Ο ίδιος προσπάθησε να τους κυνηγήσει, όμως δεν θα κατάφερε. 

Όπως φαίνεται από το βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε η Voria.gr, τον 61χρονο που περπατά στο πεζοδρόμιο ακολουθούν δύο άνδρες φορώντας κουκούλες, φέρεται να του αρπάζουν το σακίδιο και στη συνέχεια να τρέπονται σε φυγή, προς την αντίθετη κατεύθυνση...

Η υπόθεση πήρε περίεργη τροπή, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, το θύμα ήταν μεν συνταξιούχος λιμενικός αλλά ζούσε ως ρακοσυλλέκτης.
Ερωτηματικό παραμένει ο λόγος για τον οποίο το θύμα είχε ένα τόσο μεγάλο χρηματικό ποσό μαζί του, το οποίο μάλιστα κατά πληροφορίες το είχε μαζί του περίπου για ένα μήνα.

Οι Αστυνομικές Αρχές διενεργούν προανάκριση για το περιστατικό, ενώ αναζητούνται οι δράστες.

Σχόλια