Κυριακή, 1 Αυγούστου 2021

Πιλότοι στο Λος Άντζελες ενημερώθηκαν για πιθανή πτήση ατόμου με Jet Pack (βίντεο)

Οι πιλότοι που πετούσαν κοντά στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Λος Άντζελες έλαβαν προειδοποίηση, για πιθανή πτήση ενός άνδρα που πετούσε με Jet Pack στην περιοχή. 

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (FAA) επιβεβαίωσε ότι ένας πιλότος επικοινώνησε με τον πύργο ελέγχου την Τετάρτη το βράδυ για να αναφέρει μια πιθανή πτήση ενός άνδρα που φορούσε τζετ πακ και  πετούσε στην περιοχή. 

"Ένας πιλότος Boeing 747 ανέφερε ότι είδε ένα αντικείμενο που μοιάζει με τζετ πακ 15 μίλια ανατολικά του LAX σε ύψος 5.000 ποδιών", δήλωσε εκπρόσωπος της FAA στην KABC-TV. "Οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας ειδοποίησαν άλλους πιλότους στην περιοχή". 


Η FAA δήλωσε ότι δεν υπήρχαν ασυνήθιστα αντικείμενα που εντοπίστηκαν στο ραντάρ στην περιοχή το βράδυ της Τετάρτης. Η πιθανή πτήση, έρχεται μετά από πολλές παρόμοιες παρατηρήσεις στα τέλη του 2020. Ένα βίντεο που τραβήχτηκε τον Δεκέμβριο δείχνει κάτι που μοιάζει με έναν άνδρα που φοράει τζετ-πακ στον ουρανό πάνω από το Λος Άντζελες. Οι ερευνητές πρότειναν ότι το αντικείμενο στο βίντεο θα μπορούσε να είναι ενδεχομένως και ένα drone... 

 

Δείτε πτήσεις με jet-pack πάνω από τον Τάμεση... 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.