Σε διαθεσιμότητα τέθηκε Ταξίαρχος της ΕΛΑΣ, που φέρεται να ρώτησε πρόεδρο κοινότητας αν έχει πολιτικό μέσο για να του στείλει πυροσβεστικό

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο Ταξίαρχος που φέρεται να ρώτησε κοινοτάρχη στην Γορτυνία αν έχει πολιτικό μέσο για να του στείλει πυροσβεστικό.

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε, με απόφαση του αρχηγού της ΕΛΑΣ, ανώτερος αξιωματικός στην Πελοπόννησο, ο οποίος φέρεται να ρώτησε πολίτη στο χωριό Χώρα Γορτυνίας, οποίος του ζήτησε να στείλει πυροσβεστικό όχημα για να σώσει το σπίτι του από τις φλόγες, εάν έχει πολιτικό μέσο. Παράλληλα, για την υπόθεση διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Τι είχε συμβεί; Ο πρόεδρος του χωριού Χώρα Γορτυνίας, κ. Δημητρακόπουλος, μιλώντας σε τοπικό κανάλι περιέγραψε πως του ζητήθηκε πολιτικό μέσον από τον ταξίαρχο που απευθύνθηκε ώστε να τους στείλει πυροσβεστικό.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ...

"Σχετικά με περιστατικό στο οποίο φέρεται να εμπλέκεται ανώτερος Αξιωματικός της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου και αναπαράγεται σε ιστοσελίδες και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανακοινώνεται ότι, διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση, ενώ παράλληλα με Απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, ο εν λόγω Αξιωματικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα."

 

Σχόλια