The Washington Post: Όλοι οι θάνατοι από κορονοϊό τον Ιούνιο στο Μέριλαντ, αφορούσαν μη εμβολιασμένους...

Στις 6 Ιουλίου 2021, σε άρθρο της η εφημερίδα "The Washington Post" αναφέρει...

Μη εμβολιασμένα άτομα αφορούσαν όλοι οι αναφερθέντες θάνατοι από covid-19 στο Maryland τον Ιούνιο 2021, καθώς και τη συντριπτική πλειονότητα των νέων κρουσμάτων και νοσηλείας, ανέφερε η πολιτεία την Τρίτη...  


Τα στοιχεία αυτά λένε αξιωματούχοι δημόσιας υγείας καταδεικνύουν την αποτελεσματικότητα των εμβολίων. 
Οι αριθμοί αυτοί έρχονται καθώς οι ειδικοί προσπαθούν να πείσουν για το εμβόλιο αυτούς διστάζουν να εμβολιασθούν και να προστατευθούν από έναν ιό που έχει σκοτώσει περισσότερους από 22.000 ανθρώπους στην περιοχή και σχεδόν 4 εκατομμύρια παγκοσμίως. Εκτός από τους περισσότερους από 100 αναφερθέντες θανάτους κορονοϊού τον Ιούνιο, οι κάτοικοι του Maryland που δεν έχουν εμβολιαστεί αποτελούν το 95% των 2.385 νέων κρουσμάτων και το 93% των 6.707 νέων νοσηλειών. 

Το μήνυμα του κυβερνήτη Schrader ήταν πολύ σαφές: Εάν για οποιονδήποτε λόγο κάτοικος του Maryland δεν έχει εμβολιαστεί, θα πρέπει να εμβολιαστεί το συντομότερο δυνατό», δήλωσε ο Schrader. 

Αυτά τα δεδομένα, είπε, θα μπορούσαν να είναι το κλειδί για να πείσουν τους διστακτικούς να εμβολιαστούν. «Υπάρχουν άνθρωποι που εξακολουθούν να αμφισβητούν τη σοβαρότητα του covid-19 και την αποτελεσματικότητα του εμβολίου» 

Υ.Γ 

Η πολιτεία του Μέριλαντ έχει 6.185.278 κατοίκους

exomatiakaivlepo 

Σχόλια