Κυριακή, 18 Ιουλίου 2021

Προκαλούν οι Τούρκοι... Δύο F-16 πάνω από το Παραλίμνι


Ανησυχία προκλήθηκε το απόγευμα της Κυριακής, στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου, αφού τουρκικά μαχητικά έκαναν την εμφάνιση τους πάνω από την περιοχή Κάππαρης στο Παραλίμνι.

Όπως ανέφεραν πολίτες στον REPORTER, τα δύο αεροσκάφη πέταξαν πάνω από την περιοχή προκαλώντας αναστάτωση.

Το περιστατικό επιβεβαίωσε αρμόδια πηγή, η οποία ανέφερε ότι πρόκειται για δύο τουρκικά F-16, ωστόσο διαμήνυσε ότι η κατάσταση είναι ελεγχόμενη.

Η ίδια πηγή, ανέφερε ότι η κίνηση των Τούρκων, εμπίπτει στις προκλήσεις που αναμένεται να ενταθούν αύριο και να κορυφωθούν στις 20 Ιουλίου, ανήμερα της μαύρης επετείου της τουρκικής εισβολής.

reporter.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.