Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021

Για όσους πιστεύουν ότι τα εμβόλια δεν είναι αποτελεσματικά...Δείτε τι έγινε στο Ηνωμένο Βασίλειο

 

Το Ηνωμένο Βασίλειο έχει εισέλθει από το Μάιο 2021, βαθιά σε ένα τρίτο κύμα της πανδημίας

Covid-19, με κρούσματα, στις 5 Ιουλίου 2021, που αυξάνονται κατά μέσο όρο 27.000 κάθε μέρα. Στο αντίστοιχο σημείο τον Νοέμβριο του περασμένου έτους, κατά τη διάρκεια του δεύτερου κύματος του ιού που ξεκίνησε τον Σεπ. 2020, περισσότεροι από 400 άνθρωποι πέθαναν από το Covid-19 την ημέρα... Την Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021 καταγράφηκαν μόνο οκτώ θάνατοι. 

Στο πιο πάνω γράφημα απεικονίζεται η σύγκριση για τις 50 πρώτες ημέρες του 2ου & 3ου κύματος, μεταξύ κρουσμάτων ανά 100 χιλ. και θανάτων ανά 10 εκατ. του πληθυσμού...

 Η εξήγηση για τη μεγάλη αυτή διαφορά, στους θανάτους, έχει να κάνει με τη διάθεση εμβολίων στο Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία ξεκίνησε στις 8 Δεκεμβρίου 2020. Περίπου το 86% των ενηλίκων στο Ηνωμένο Βασίλειο έλαβαν τώρα μία δόση του εμβολίου, ενώ το 63% έλαβε δύο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.