Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2021

Καλά σας κάνουν κύριοι/ες στην Ε.Ε...Τους χαϊδεύετε, τους ανέχεστε και σας εγκαλούν κι από πάνω

Η τοποθέτηση του Ζοζέπ Μπορέλ στο θέμα των Βαρωσίων προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Τουρκίας. 

Η Άγκυρα επιτέθηκε κατά του Ύπατου Εκπροσώπου της ΕΕ κατηγορώντας τον πως «δεν μπορεί να διαδραματίσει θετικό ρόλο στο Κυπριακό».

Σε ανακοίνωση του το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών αναφέρει πως η δήλωση Μπορέλ για την Αμμόχωστο «έγινε αποκλειστικά για χάρη της αλληλεγγύης της ΕΕ προς ‘ελληνοκυπριακή διοίκηση’ και Ελλάδα» και γι’ αυτό στην Άγκυρα την θεωρούν «άκυρη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.