Τρίτη, 20 Ιουλίου 2021

Όλοι κάνουν πως δεν ακούνε & σφυρίζουν αδιάφορα. Ερντογάν : Οι Ελληνοκύπριοι θέλουν να σφαγιάσουν Τούρκους, η ΕΕ είναι ανέντιμοι ψεύτες...


Μιλώντας στην κατεχόμενη βόρεια Κύπρο, ο τούρκος πρόεδρος Ερντογάν έκανε άλλη μια φρικιαστική δήλωση, αυτή τη φορά ισχυριζόμενος ότι οι Ελληνοκύπριοι θέλουν να σφαγιάσουν Τούρκους ...Περιέγραψε την Ευρωπαϊκή Ένωση και τους ηγέτες της ως «ανέντιμους» και «ψεύτες». 

«Η ελληνοκυπριακή πλευρά επιμένει να διατηρήσει τη μαξιμαλιστική της, ανέντιμη και κακομαθημένη προσέγγιση που είναι αποσυνδεδεμένη από την πραγματικότητα. Δεν έχουν καμία πρόθεση να αλλάξουν την προσέγγισή τους, να αναρωτηθούν και να κάνουν ειλικρινείς προσπάθειες για μια δίκαιη λύση [στην Κύπρο] », είπε την Τρίτη από την κατεχόμενη βόρεια Κύπρο. 

«Οποιεσδήποτε προθέσεις είχαν στο παρελθόν, προσεγγίζουν το ζήτημα από την ίδια άποψη όπως σήμερα. Όταν σκάβετε λίγο βαθύτερα, μπορούμε να δούμε ότι υπάρχουν ακόμα εκείνοι που λαχταρούν για τις σφαγές πριν από το 1974. Δεν είναι ειλικρινείς. «Εδώ καλώ την Ε.Ε. Είναι όλοι ψεύτες. Δεν υπάρχει δημοκρατία στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα έδινε την υποστήριξή της στη Βόρεια Κύπρο σε οικονομικό και διοικητικό επίπεδο. Το έκανε? Όχι. Γιατί; Επειδή η ζωή τους βασίζεται σε ψέματα. Δεν είναι ειλικρινείς. 

«Αυτοί [ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης] μου τηλεφώνησαν τις προάλλες και είπαν:« Ακούσαμε ότι θα κάνετε ομιλία στη Βόρεια Κύπρο στις 20 αυτού του μήνα, ελπίζουμε ότι δεν θα υπάρξουν ενοχλητικές συνομιλίες εκεί ». "Λοιπόν δεν θα χρειαζόμαστε την άδειά σας για να κάνουμε μια ομιλία....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.