Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021

Αν είναι δυνατόν: Έκλεψαν οστά Ελλήνων πεσόντων στρατιωτών στην Αλβανία!

 


Σε μια πραγματικά ασύλληπτη κίνηση προχώρησαν προ ημερών άγνωστοι στο χωριό Βοδίνο Δρόπολης. Άνοιξαν το μνημείο που βρίσκεται στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής και έκλεψαν τα οστά τριών Ελλήνων Αρτινών πεσόντων στρατιωτών!

Σύμφωνα με Αλβανίδα δημοσιογράφο του BalkanWeb, το τελευταίο διάστημα είχαν εμφανιστεί στο χωριό άτομα που έλεγαν ότι εκπροσωπούσαν την Κοινή Επιτροπή Αναζήτησης Οστών και υποστήριζαν ότι πρέπει να απομακρυνθούν τα οστά των τριών στρατιωτών.

Άπαντες στο χωριό αρνήθηκαν να συλήσουν ένα μνημείο που χτίστηκε μετά τον ελληνο-ιταλικό πόλεμο και λίγες ώρες αργότερα, το πρωί της περασμένης Παρασκευής, οι κάτοικοι βρήκαν το μνημείο ανοιχτό και τα οστά εξαφανισμένα.

Σύμφωνα με το himara.gr oι θαμμένοι ήρωες ήταν oi: Ιωάννης Μπουραντάς από το Κομπότι της Άρτας, Στέφανος Γραβιάς από την Σγάρα Καταρράκτη Άρτας και Χρήστος Στάμος από την Άγναντα της Άρτας.

Η Εισαγγελία Αργυροκάστρου ερευνά το θέμα.

*φωτό από balkanweb.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.