Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021

Δεν χωρούσαν τα πυροσβεστικά οχήματα να περάσουν κάτω από τη γέφυρα!


Από ανάρτηση πολίτη στην περιοχή της Αχαΐας. 

Έφτιαξαν τις γέφυρες χαμηλές για να μειώσουν το κόστος και τώρα που είναι ανάγκη, δεν χωράνε να περάσουν τα πυροσβεστικά οχήματα και αναγκάζονται να κάνουν κύκλους χάνοντας πολύτιμο χρόνο.

Κεντρικός δρόμος που οδηγεί από το χωριό μου στην παραλία. Ύψος 3 μέτρα. 4 πυροσβεστικά οδήγησα με το μηχανάκι ενός φίλου, από άλλον δρόμο για να περάσουν στην #φωτια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.