Κυριακή, 18 Ιουλίου 2021

Αδιανόητη πρόκληση από το καθεστώς Αλίεφ: Το Αζερμπαϊτζάν έστειλε αντιπροσωπεία στα κατεχόμενα!


Διπλωματική αποστολή του Αζερμπαϊτζάν μετέβη στα κατεχόμενα όπου και συναντήθηκε με τον ηγέτη των βάρβαρων εισβολέων Τατάρ
. Κατά τα άλλα, εμείς ανεχόμαστε ακόμα τον πρέσβη της Ελλάδας στο Αζερμπαϊτζάν ο οποίος συμμετείχε στην γιορτή μίσους για την σφαγή των Αρμενίων του Ναγκόρνο Καραμπάχ.

Ανεχόμαστε επίσης Έλληνες πολιτικούς να συναγελάζονται με το καθεστώς Αλίεφ, για άγνωστα κίνητρα, αν και δεν θέλει μεγάλη φαντασία για να καταλάβεις τον λόγο που ένας έλληνας πολιτικός πηγαίνει στην αυλή ενός εχθρού. Οι αποκαλύψεις της Μαλτέζας δημοσιογράφο που δολοφονήθηκε κι αν φορούσα μαύρο χρήμα του Αζερμπαϊτζάν σε δυτικούς πολιτικούς, είναι μία πειστική εξήγηση.

Εάν είχαμε μια κανονική κυβέρνηση, θα γινόταν αμέσως εμπάργκο στο Αζερμπαϊτζάν και φυσικά στην διέλευση του αζερικού φυσικού αερίου από ελληνικό έδαφος. Αλλά δυστυχώς έχουμε μία πολιτική τάξη ανόητων, που βάζουν το προσωπικό τους συμφέρον πάνω από το εθνικό.

Ο Ερντογάν και ο Αλίεφ δεν κρύβουν ότι είναι ένα έθνος σε δύο διαφορετικά κράτη. Εμείς στην Κύπρο την χρησιμοποιούμε μόνο για να ανοίξουμε καμιά οφσόρ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.