Ολυμπιακοί Αγώνες: Εντυπωσιακός ο «άρχοντας των κρίκων» Λευτέρης Πετρούνιας στον προκριματικό… αλλά δεν τον είδε κανείς!

Την προσπάθειά του θρύλου του αθλήματος δεν την έδειξαν οι διοργανωτές... Καυστικό σχόλιο της συζύγου του Βασιλικής Μιλλούση

Με ιδανικό τρόπο ξεκίνησε στο Τόκιο ο Λευτέρης Πετρούνιας την επιχείρηση υπεράσπισης του Ολυμπιακού τίτλου του, αφού η εντυπωσιακή εμφάνισή του στον προκριματικό των κρίκων τον στέλνει πανηγυρικά στον τελικό του αγωνίσματος.

Κι ας μην την είδαμε τηλεοπτικά (ούτε σε μαγνητοσκόπηση!), αφού οι διοργανωτές δεν έδειξαν τον άνθρωπο-μύθο του αθλήματος, παρά μόνο κατά την αναμονή του για τη βαθμολογία! 

Κάτι που καυτηρίασε η Βασιλική Μιλλούση, σύζυγος του Πετρούνια, στα social media!

Ο 30χρονος πρωταθλητής συγκέντρωσε 15,333 βαθμούς (βαθμός δυσκολίας: 6,300, βαθμός εκτέλεσης: 9,033), επίδοση που τον φέρνει στην 1η θέση μετά την διεξαγωγή του 2ου από τους τρεις προκριματικούς ομίλους της ενόργανης ανδρών και θεωρείται βέβαιο ότι θα του χαρίσει το εισιτήριο για τον τελικό των κρίκων, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τη Δευτέρα 2 Αυγούστου.

Ο «άρχοντας των κρίκων» υποσκέλισε, μεταξύ άλλων, τον Κινέζο Γιανγκ Λιου (2ος μέχρι στιγμής με 15,300 β.), ο οποίος είναι ο ισχυρότερος αντίπαλός του και τελευταίος αθλητής που τον είχε υποχρεώσει σε ήττα το 2019, τον Βραζιλιάνο «χρυσό» Ολυμπιονίκη του 2012 και «ασημένιο» του 2016 Αρτούρ Ζανέτι (3ος προς το παρόν με 14,900 β.), τον Ρώσο Ντενίς Αμπλιάζιν (4ος με 14,800 β.) και τον επίσης υπολογίσιμο Κινέζο Χάο Γιόου (5ος με 14,800 β.).

Η οκτάδα των φιναλίστ, καθώς και η οριστική σειρά πρόκρισης του Πετρούνια, θα προκύψει μετά τη διεξαγωγή του 3ου και τελευταίου ομίλου (13:30 – 16:00 ώρα Ελλάδας).

 

Σχόλια