Τρίτη, 20 Ιουλίου 2021

Δεκαοχτάχρονος προσγείωσε αεροσκάφος σε γέφυρα του Νιου Τζέρσεϊ...!!! (βίντεο)


Ένα μικρό αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση σε μια γέφυρα στο Ocean City του Νιου Τζέρσεϊ τη Δευτέρα. 

Ο 18χρονος πιλότος του αεροπλάνου επαινέθηκε για την ικανότητά του να προσγειώσει με ασφάλεια το αεροσκάφος στο Route 52 Causeway.

Ο πιλότος Landon Lucas, ένας 18χρονος που πετά για την Paramount Air Service, ανέφερε ότι το αεροπλάνο του άρχισε να αντιμετωπίζει προβλήματα κινητήρα καθώς πετούσε κοντά στο Steel Pier στο Atlantic City, ανέφεραν αξιωματούχοι. Απελευθέρωσε το διαφημιστικό πανό που τράβαγε στη θάλασσα και προσπάθησε να φτάσει στο Δημοτικό Αεροδρόμιο Ocean City, όταν εντόπισε ένα κενό στην κίνηση στις δυτικές λωρίδες κυκλοφορίας του δρόμου. Ο Lucas προσγείωσε το αεροπλάνο χωρίς ζημιά και χωρίς τραυματισμό του ίδιου ή ζημιές στους οδηγούς, ανέφεραν αξιωματούχοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.