Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021

Στη φυλακή τα καθάρματα που κακοποιούσαν και βίαζαν 19χρονο με νοητική στέρηση


Εννέα ώρες μετά από την έναρξη της απολογίας τους στον Εισαγγελέα Χανίων, ο πατέρας του 19χρονου όπως και ο 66χρονος συγχωριανός του, κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι, αντιμετωπίζοντας βαρύτατες κατηγορίες.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται, πριν από ένα περίπου μήνα μετά από καταγγελία που έγινε για τις άθλιες συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούσε ο 19χρονος τον οποίο κακοποιούσε ο πατέρας του, ενώ τον άφηνε να κοιμάται μόνος στα χωράφια, ενώ ο 66χρονος φίλος του πατέρα του, τον βίαζε όταν ήταν ανήλικος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.