Κεραυνοί του γερουσιαστή John Kennedy για τα αμερικανικά χρήματα στο κινεζικό εργαστήριο του κορωνοϊού

Μετά τον γερουσιαστή Rand Paul και ο γερουσιαστής John Kennedy της Λουϊζιάνα απαιτεί να διερευνηθεί ο ρόλος του Peter Daszak, του επικεφαλής της σκοτεινής ΜΚΟ που χρηματοδότησε το εργαστήριο της Γουχάν!  Ο κλήρος έχει αρχίσει να σφίγγει γύρω από το νοσηρό εγκεφάλου, τον ζωολόγο δόκτορα που συγκάλυψε τις έρευνες για την προέλευση του κορονοϊού αναφορικά με το κινέζικο εργαστήριο, το οποίο αποδεικνύεται ότι ο ίδιος είχε χρηματοδοτήσει με αμερικανικά κεφάλαια!

Το συγκλονιστικότερο όλων είναι ότι ο Peter Daszak λειτούργησε ως επικεφαλής πραγματογνώμονας του με αποτέλεσμα να συγκαλύψει την διαγραφή αρχείου με χιλιάδες κορονοϊούς οι οποίοι είχαν δοκιμαστεί στο συγκεκριμένο εργαστήριο. Είναι ο ίδιος άνθρωπος που βάφτιζε συνωμοσιολόγους όσους τολμούσαν να αμφισβητήσουν την φυσική προέλευση της πανδημίας.

Προέτρεψε μάλιστα τον Δρ. Francis Collins, διευθυντή του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας των ΗΠΑ, να δώσει στο Κογκρέσο έναν ολοκληρωμένο κατάλογο επιχορηγήσεων που δόθηκαν στον Δρ. Peter Daszak. Ο Daszak είναι ο πρόεδρος της ΜΚΟ EcoHealth Alliance, η οποία χρηματοδότησε με αμερικανικά δολάρια το Wuhan Institute of Virology (WIV). Το εργαστήριο δηλαδή που όλοι πλέον φωτογραφίζουν ως την κοιτίδα προέλευσης του κορονοϊού που γονάτισε την ανθρωπότητα.

«Ο Peter Daszak ήταν ο μόνος Αμερικανός πολίτης που συμμετείχε στην έρευνα του ΠΟΥ. Οι αναφορές δείχνουν ότι, κατόπιν εντολής του ίδιου του Δρ. Daszak, η έρευνα του ΠΟΥ δεν εξέτασε πληροφορίες για τουλάχιστον 16.000 προγενέστερα μελετημένα δείγματα ιών από μια διαγραμμένη βάση δεδομένων στο εργαστήριο της Γουχάν», καταγγέλει ευθεώς ο Kennedy.

2C4C3E97 0591 4C72 AA59 C42071D4E099
Peter Daszak: Βάφτισε ακόμα και τον πρόεδρο των ΗΠΑ συνωμοσιολόγο, όταν ο Τραμπ αναφέρθηκε στην πιθανότητα διαρροής του ιού από το εργαστήριο! Σήμερα αποδεικνύεται ότι ο ίδιος χρηματοδοτούσε το εργαστήριο στη Γιουχάν!
Το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID), θυγατρική του NIH, έδωσε επιχορήγηση 3,4 εκατομμυρίων δολαρίων στην EcoHealth Alliance, την Μη Κυβερνητική Οργάνωση του Daszak. Στη συνέχεια, η EcoHealth Alliance έστειλε 600.000 $ από αυτήν την επιχορήγηση στο εργαστήριο της Γουχάν. Ως πραγματογνώμονας του ΠΟΥ, ο Daszak είχε καταδικάσει έντονα την ιδέα ότι η πανδημία προήλθε από το συγκεκριμένο εργαστήριο ως «θεωρία συνωμοσίας»! Συμπαρασύροντας μάλιστα και τους κολοσσούς των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπως το facebook, που απαγόρευαν αυτόματα οποιαδήποτε ανάρτηση έθετε έστω και αμφιβολίες αναφορικά με την προέλευση του κορονοϊού.

Να δοθούν στη δημοσιότητα όλες οι επιχορηγήσεις στην ΜΚΟ του Daszak!

«Υπό το φως αυτού του καταιγισμού αποκαλυψεων, ζητώ από το NIH να παραδώσει μια λεπτομερή έκθεση στο Κογκρέσο με μια λίστα όλων των επιχορηγήσεων που η NIH ή οποιαδήποτε θυγατρική της, συμπεριλαμβανομένης της NIAID, έχει δώσει στον Δρ. Daszak ανά πάσα στιγμή , συμπεριλαμβανομένων των λεπτομερειών σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο κάθε επιχορήγηση προοριζόταν να χρησιμοποιηθεί. . . .  Οι Αμερικανοί φορολογούμενοι αξίζουν ουσιαστικές, διαφανείς απαντήσεις για το πού προήλθε ο ιός, τι προκάλεσε την πανδημία και ποιος μπορεί να είναι υπεύθυνος », κατέληξε ο Κένεντι στην επίσημη επιστολή του.

Σχόλια