Η έκθεση της αμερικανικής κυβέρνησης σχετικά με τα UFO, δεν βρήκε στοιχεία για εξωγήινη δραστηριότητα αλλά δεν το αποκλείει..


Μια έκθεση της αμερικανικής κυβέρνησης σχετικά με την παρατήρηση άγνωστων ιπτάμενων αντικειμένων (UFO) δεν βρήκε στοιχεία για εξωγήινη δραστηριότητα, αλλά δεν το αποκλείει, ανέφεραν αξιωματούχοι στα αμερικανικά ΜΜΕ. 

Η έκθεση που εξέτασε 120 περιστατικά,  δεν κάνει οριστικές εκτιμήσεις σχετικά με το τι μπορεί να είναι τα αντικείμενα, ανέφεραν αξιωματούχοι. Μια αποχαρακτηρισμένη έκδοση της έκθεσης αναμένεται να παραδοθεί στους γερουσιαστές εντός του  Ιούνιο. Η έκθεση είναι προϊόν μιας στρατιωτικής ομάδας που ορίσθηκε πέρυσι για να διερευνήσει δεκαετίες ανεξήγητων εναέριων παρατηρήσεων στον εναέριο χώρο των ΗΠΑ. 

Το Υπουργείο Άμυνας δήλωσε ότι ήθελε να "βελτιώσει την κατανόησή του" για τα μη αναγνωρισμένα εναέρια φαινόμενα (UAP), επίσης γνωστά ως UFO και να καθορίσει εάν αποτελούσαν απειλή για την εθνική ασφάλεια. Η έκθεση ανατέθηκε στο πλαίσιο πακέτου ανακούφισης πανδημίας, που υπέγραψε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ πέρυσι. 

Τι γνωρίζουμε για την αναφορά; 

Λεπτομέρειες της μελέτης αναφέρθηκαν για πρώτη φορά την Πέμπτη από την εφημερίδα New York Times, ακολουθούμενη από τον τηλεοπτικό σταθμό CNN και την Washington Post. Αυτά τα μέσα ενημέρωσης δήλωσαν ότι μίλησαν με πολλούς κυβερνητικούς αξιωματούχους σχετικά με τα ευρήματα της πολυαναμενόμενης έκθεσης. Οι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι από τα 120 και πλέον περιστατικά που καταγράφηκαν τις τελευταίες δύο δεκαετίες, η πλειοψηφία αναφέρθηκε από το προσωπικό του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ...

Ποια περιστατικά UFO έχουν αναφερθεί; 

Μερικές παρατηρήσεις συζητήθηκαν σε μια πρόσφατη εκπομπή του CBS News που ανανέωσε το ενδιαφέρον για τα UFO τον περασμένο μήνα. Το πρόγραμμα 60 λεπτών του δικτύου πήρε συνέντευξη από πιλότους του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, οι οποίοι είπαν ότι είδαν περίεργα αεροσκάφη που πετούσαν γρηγορότερα και ήταν πιο ευέλικτα από ότι οτιδήποτε είχε δει πριν. Ένας συνταξιούχος πιλότος, ο Ryan Graves, δήλωσε ότι πιλότοι  μαχητικών από την μοίρα του, άρχισαν να βλέπουν UFO να αιωρούνται πάνω από τον εναέριο χώρο στα ανοικτά των ακτών της Βιρτζίνια το 2014. Ανέφερε ότι τα αντικείμενα δεν είχαν ορατά καυσαέρια και ταξιδεύουν με ταχύτητες που φαίνεται να αψηφούν τα όρια της γνωστής τεχνολογίας.  Ο Graves είπε ότι οι πιλότοι είχαν παρόμοιες εμφανίσεις "κάθε μέρα για τουλάχιστον δύο χρόνια". Τον περασμένο μήνα, ο Luis Elizondo, πρώην πράκτορας υπηρεσίας αντιπληροφοριών των ΗΠΑ, δήλωσε στο ABC News ότι ορισμένα από τα αντικείμενα που έχουν παρατηρηθεί "μπορούν να ξεπεράσουν οτιδήποτε έχουμε στο οπλοστάσιό μας". 

"Το ερώτημα είναι, τι είναι αυτό;" ανέφερε. "Η ουσία είναι, απλά δεν ξέρουμε." Τον Απρίλιο του περασμένου έτους, το Υπουργείο Άμυνας κυκλοφόρησε τρία αποχαρακτηρισμένα βίντεο για τα «ανεξήγητα εναέρια φαινόμενα». Το υπουργείο δήλωσε ότι ήθελε να "ξεκαθαρίσει τυχόν παρανοήσεις από το κοινό σχετικά με το εάν ή όχι το βίντεο", το οποίο είχε ήδη διαρρεύσει το 2007 και το 2017, "ήταν πραγματικό".

 

exomatiakaivlepo

Σχόλια