Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021

Μπράβο σε Ντόρα & Αβραμόπουλο για ακύρωση συμμετοχής στο φόρουμ της Αττάλειας...Ο Σχοινάς δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και η Ντόρα Μπακογιάννη ανακοίνωσαν ότι ακυρώνουν τη συμμετοχή τους στο τουρκικό Φόρουμ της Αττάλειας, λόγω της συμμετοχής του φύλαρχου των Τουρκοκυπρίων Ερσίν Τατάρ, ο οποίος παρουσιάζεται σύμφωνα με την Τουρκία, ως «Πρόεδρος της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου».

Μέχρι αυτή τη στιγμή ο αντιπρόεδρος της κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς, δεν έχει βγάλει κάποια σχετική ανακοίνωση, για τυχόν ακύρωση της δικής του συμμετοχής στο τουρκικό πανηγύρι. Αυτό συνιστά πρόκληση όχι μόνο κατά της Ελλάδας και της Κύπρου, αλλά και της ίδιας της κυριαρχίας της ΕΕ. Ο θεσμικός ρόλος μάλιστα στην κομισιόν, του απαγορεύει να προβεί σε μία τέτοια πράξη, διότι με αυτόν τον τρόπο ακυρώνει ολόκληρη την πολιτική της ΕΕ απέναντι στην Τουρκία και την ευρωπαΐκή υποχρέωση πλήρους αλληλεγγύης και υπεράσπισης της εθνικής κυριαρχίας της κυπριακής Δημοκρατίας.

Εάν ο αντιπρόεδρος εμμείνει στην απόφασή του να συμμετέχει στο συγκεκριμένο Φόρουμ, θα πρέπει πλέον να απολογηθεί για τις πράξεις του όχι μόνο απέναντι στην Ελλάδα, την Κύπρο και την κομισιόν, αλλά απέναντι στην ίδια την ιστορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.