Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021

Ρεκόρ Γκίνες διαφοράς ύψους ζευγαριού...και "ρεκόρ" αγάπης (βίντεο)

Ένας Βρετανός άντρας και η σύζυγός του, που είναι σχεδόν 2 πόδια ψηλότερη από αυτόν....

Στο ζευγάρι απονεμήθηκε ένα Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες για τη μεγαλύτερη διαφορά ύψους ενός παντρεμένου ζευγαριού. 

Ο Τζέιμς και η Χλόη Λούστεντ, που παντρεύτηκαν το 2016, κέρδισαν το ρεκόρ Γκίνες στην κατηγορία διαφορετικών φύλων/ψηλότερων γυναικών, μετά την επαλήθευση του ύψους τους στα 3 πόδια, 7 ίντσες για τον Τζέιμς και 5 πόδια, 5 ίντσες για την Χλόη - διαφορά 1 πόδι, 10 ίντσες. 

Ο James Lusted, 33 ετών, ηθοποιός και τηλεοπτικός παραγωγός, γνώρισε την Chloe, 27 ετών, δασκάλα, μέσω φίλων το 2012. Ο Τζέιμς γεννήθηκε με δυσπλασία, που επηρεάζει την ανάπτυξη των οστών και των χόνδρων. "Η ιστορία αγάπης μας μάς έχει διδάξει και διδάξει σε άλλους ότι δεν μπορείτε να κρίνετε ένα βιβλίο από το εξώφυλλο του και απλώς να αγαπάτε το άτομο ανεξάρτητα από το ποιος είναι. Δεν νομίζω ότι μπορείτε να επιλέξετε με ποιον θα ερωτευτείτε" δήλωσε η Chloe Lusted...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.