Ασταμάτητες αποκαλύψεις του αρχιμαφιόζου Πεκέρ για την «αυλή» του Ερντογάν – Πως συνδέονται τα Σκόπια

Υποστηρίζει ότι χρηματοδοτούσε βουλευτή του AKP και καταγγέλλει πως η Άγκυρα στήριζε το σκοπιανό παρακράτος

«Σεισμό» προκαλεί (όχι στην πλειοψηφία των τουρκικών ΜΜΕ φυσικά) ο νέος γύρος αποκαλύψεων για το στενό περιβάλλον του Ταγίπ Ερντογάν!

Ο αρχιμαφιόζος Σεντάτ Πεκέρ επανήλθε με καινούργιο βίντεό του -το ένατο κατά σειρά- στο οποίο τούτη τη φορά στοχοποίησε βουλευτή του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP), τον σύζυγο ανιψιάς του «σουλτάνου», τον γιο πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας, τον νυν ιδιοκτήτη του CNNTurk και βέβαια τον… αγαπημένο του υπουργό Εσωτερικών της γείτονος Σουλεϊμάν Σοϊλού.

Πέραν αυτών όμως, ο 49χρονος Πεκέρ στο νέο του βίντεο, που ήδη έχει γίνει κι αυτό viral με εκατομμύρια θεάσεις στην Τουρκία, καταγγέλλει ότι η Άγκυρα στέλνει χρήματα μέσω ΜΚΟ στη «Βόρεια Μακεδονία» σε ακραίους κύκλους που βιάζουν -όπως ισχυρίζεται- γυναίκες και δεν βοηθά τους πραγματικούς μουσουλμάνους!

Συγκεκριμένα, ο Πεκέρ υποστηρίζει ότι χρηματοδοτούσε τον βουλευτή του AKP Μετίν Κιουλούκ. «Δεν του έστελνα χρήματα κάθε μήνα, αλλά του έστειλα πάνω από 10.000 δολάρια. Του έβαζα λεφτά στο πορτμπαγκάζ» ανέφερε.

Παράλληλα ισχυρίστηκε ότι οι καφέδες που μοίραζε στη διάρκεια των εκλογών το ΑΚP, το κόμμα του Ερντογάν, προέρχονταν από τον Πεκέρ. «Με λένε βρομομαφιόζο. Δεν μοιράσατε καφέδες αξίας δεκάδων εκατομμυρίων τουρκικών λιρών από το δικό μου εργοστάσιο παντού; Δώσατε έστω και μια λίρα; Αν δώσατε, πού είναι οι αποδείξεις; Ντροπή σας».

Ενώ «στολίζοντας» ξανά τον Σοϊλού είπε ότι ο τελευταίος είχε έλθει σε επαφή με τον επιχειρηματία και καταζητούμενο για διεθνές ξέπλυμα χρήματος σε Τουρκία και ΗΠΑ Σεζγκίν Μπαράν Κόρκμαζ, προειδοποιώντας τον εγκαίρως να διαφύγει στο εξωτερικό για να γλιτώσει τη σύλληψη!

Αναφορικά με την περίφημη υπόθεση εμπορίας όπλων στους τζιχαντιστές, στη Συρία, ο Πεκέρ ενέπλεξε ανοιχτά κι έναν συγγενή του Τούρκου προέδρου. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ahvalnews, αναφέρθηκε σε συνομιλία που είχε με τον Σερντάρ Εκσί, ιδιοκτήτη της ενεργειακής εταιρείας Lazoil και σύζυγο ανιψιάς του «σουλτάνου», υποστηρίζοντας ότι αμφότεροι έχουν αναμειχθεί σε εμπόριο όπλων προς τους τζιχαντιστές και ο Εκσί το παραδέχτηκε.

Τέλος, επέμενε κατά του γιου του Μπιναλί Γιλντιρίμ ότι έχει εμπλοκή σε εμπόριο ναρκωτικών από Λατινική Αμερική και μάλιστα απευθυνόμενος προς τον πατέρα, πρώην πρωθυπουργό και τώρα αντιπρόεδρο του ΑΚΡ, τον κάλεσε να σταματήσει να υπερασπίζεται τον γιο του ο οποίος, όπως είπε, «έκανε μια περιουσία τόσα δισ. δολάρια σε 15 χρόνια».

Αξιοσημείωτη είναι και η αναφορά του στο ότι δεν έγινε ποτέ εξαγορά του ομίλου CNN Turk, ιδιοκτησίας του Ντεμίρ Οράν, αλλά ότι όλα έγιναν μέσω δανείου 750.000.000 δολαρίων από τη Ζiraat Bank, που «ο απατεώνας αυτός δεν ξόφλησε ούτε το κεφάλαιο ούτε τους τόκους».

newsbreak.gr

Σχόλια