Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021

Η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη που συγκλόνισε το ΝΑΤΟ...(βίντεο)

Ο κ. Μητσοτάκης πριν λίγες ώρες στις Βρυξέλλες κατά την είσοδό του στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ: 

«Ο COVID απέδειξε πόσο ευάλωτες είναι οι κοινωνίες μας σε έναν ιό ο οποίος δεν είναι καν ορατός δια γυμνού οφθαλμού...» Κάποιος να του πει του «άριστου πτυχιούχου», ότι ΔΕΝ υπάρχει ιός που είναι ορατός με γυμνό μάτι. 


Υ.Γ

Σας ενημερώνουμε ότι στην Δ,Ε & ΣΤ Δημοτικού στο
Μάθημα Αγωγή Υγείας και Φυσικές Επιστήμες(π.χ. Μελέτη Περιβάλλοντος, Φυσική, Γεωγραφία, κ.α. ) οι μαθητές διδάσκονται ότι :  
"Οι μικροοργανισμοί είναι μικροσκοπικοί ζωντανοί οργανισμοί πολύ μικροί για να είναι ορατοί με τα μάτια....Οι ιοί είναι οι μικρότεροι από τους μικροοργανισμούς..."

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.