Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2021

Γιατί τέτοιο άγχος από την Μέρκελ να υπηρετήσει την Τουρκία πριν εγκαταλείψει την καγκελαρία;


Κανείς μέχρι σήμερα δεν διευκρινίζει πόθεν πηγάζει η αγχωτική αυτή τρεχάλα της Γερμανίας της Μέρκελ να εξυπηρετηθούν οι αιτιάσεις Ερντογάν πριν φύγει η ίδια από την εξουσία.

1. Από την βελτίωση των όρων της τελωνειακής σύνδεσης με Τουρκία η ΕΕ σε τι ωφελείται;
2. Ομοίως από την άρση της υποχρεωτικής έκδοσης βίζας των Τούρκων να επισκέπτονται τα κράτη/μέλη της ΕΕ ατελώς, σε τι αυτά ωφελούνται οι λαοί της Ένωσης, αφού μόνο πονοκεφάλους από την αύξηση της παραβατικότητας θά προκαλέσει δεδομένου του ότι ο Ερντογάν εκδίδει διαβατήρια λες και μοιράζει καλαμπόκι στις κότες.
Θα χορεύουν οι ανεξέλεγκτοι στην Ευρώπη, σύμφωνα με τις οδηγίες, θα επεμβαίνει η κατά τόπους αστυνομία, και η Τουρκία θα κατηγορεί ( Ω! Χαρά της) την Ευρώπη για παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, των βαλτών «τουρκόφιλων με το αζημίωτο», παντού νομίζοντας ότι έτσι θα κρύβεται η βρόμα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.