Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021

Σοβαρά ερωτηματικά για την δράση των τούρκων πρακτόρων στο κέντρο της Αθήνας

Την είδηση ότι τρεις τούρκοι με πλαστά χαρτιά και τον έναν να δηλώνει τούρκος αστυνομικός σε μυστική αποστολή, με ένα σκοτεινό παρασκήνιο που την συνοδεύει την διέρρευσαν οι ίδιες οι διωκτικές αρχές. Στην κατοχή τους βρέθηκαν δεκάδες πλαστά έγγραφα χωρών της ευρωπαϊκής ένωσης, 30.000 €, πλαστή ταυτότητα της Ιντερπόλ και τουρκική αστυνομική ταυτότητα με συγκεκριμένη επιστολή από τουρκική αρχή.

Η σύλληψη των τριών τούρκων στο κέντρο της Αθήνας όπου μάλιστα είχαν ως τόπο διαμονής ένα πολυτελές νεοκλασικό πλήρως ανακαινισμένο οδό Μοσχονησίων, έγινε από την ΟΠΚΕ. Ολόκληρη η επιχείρηση οργανώθηκε μετά από πληροφορίες που συνέλεξε η ασφάλεια Αγίου Παντελεήμονα και ενεργήθηκε από κοινού με αστυνομικουέ της ΟΠΚΕ.

Οι τρεις συλληφθέντες στην συνέχεια, λόγω της σοβαρότητας των ευρημάτων, μεταφέρθηκαν στην ΕΥΠ.

Ως κύρια δραστηριότητα τους φαίνεται το δουλεμπόριο. Πληροφορίες όμως των αστυνομικών κάνουν λόγο για ειδικές αποστολές όπου πελάτες ήταν σκληροί ισλαμιστές με διασυνδέσεις σε τρομοκρατικές οργανώσεις της Συρίας, οι οποίοι έπειτα έφευγαν με τη βοήθεια του συγκεκριμένου κυκλώματος σε χώρες της Ευρώπης.

Υπάρχει όμως και μία άλλη εκδοχή. Αυτή του κέντρου παρακολούθησης Κούρδων που ζουν στην Ελλάδα, εκδοχή εξαιρετικά σοβαρή εάν κρίνουμε από περιπτώσεις του παρελθόντος όπου Κούρδοι που είχαν περάσει στην χώρα μας αναζητώντας άσυλο ξαφνικά εξαφανίζονταν και κατέληγαν πίσω στην Τουρκία. Όπου φυσικά τους περίμεναν τα βασανιστήρια, η φυλακή και ο θάνατος.

Αυτό που απασχολεί λοιπόν κάθε πολίτη αυτής της χώρας είναι απλό. Πως είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοιο κύκλωμα στο κέντρο της Αθήνας με τέτοια μακροχρόνια δράση, σαφέστατες προεκτάσεις που άπτονται της εθνικής μας ασφαλείας αλλά και της ασφάλειας άλλων ευρωπαϊκών κρατών και η ΕΥΠ να το αγνοεί. Και να περιμένει από το τμήμα ασφαλείας του Αγίου Παντελεήμονα να διαλευκάνει την συγκεκριμένη υπόθεση.

Επιπλέον, από την στιγμή που το ίδιο το κύκλωμα έκλεινε αεροπορικά εισιτήρια στους πελάτες, που ενδέχεται να είναι ακόμα και τρομοκράτες, πως είναι δυνατόν να μην έχει χτυπήσει κόκκινο συναγερμός για αυτόν τον συγκεκριμένο κωδικό της ΙΑΤΑ, ο οποίος ασχολείται με την αποστολή ανθρώπων με αυτό το προφίλ, συγκεκριμένα από το αεροδρόμιο των Αθηνών;

Οι συγκεκριμένοι τούρκοι είναι αδύνατον να πείσουν ότι βρίσκονται στην Ελλάδα ερήμην των τουρκικών αρχών. Αντίθετα μάλιστα, ο ένας ομολόγησε ότι ανήκει στις τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας. Πόσοι άλλοι τούρκοι αλήθεια βρίσκονται στην Ελλάδα, έτοιμοι να δημιουργήσουν πυρήνες και εστίες ανωμαλίας όταν κληθούν να πράξουν κάτι τέτοιο;

newsbreak.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.