Όλγα Κεφαλογιάννη κατά «προθύμων»: Η διαφορά με την τουρκία είναι μία και πολύ συγκεκριμένη ...(βίντεο)

Η Όλγα Κεφαλογιάννη βάζει τα πράγματα στη θέση τους αναφορικά με τις προσπάθειες ορισμένων να προβούν σε υποχωρήσεις χωρίς να έχουν κανένα δικαίωμα και καμιά νομιμοποίηση. Η Όλγα Κεφαλογιάννη υπενθυμίζει ότι με την Τουρκία έχουμε μία και μόνη διαφορά, ενώ αποδομεί όσους προσπαθούν να σύρουν τα ελληνοτουρκικά στην Χάγη...

Επιπλέον, απαντά στον Ερντογάν ο οποίος προσπάθησε να υποβιβάσει σε διμερές επίπεδο τις ελληνοτουρκικές διαφορές για να αφήσει απέξω την ΕΕ και το διεθνές δίκαιο, ότι οι διαφορές μας με την Τουρκία είναι ευρωτουρκικές, διότι η Ελλάδα παραμένει το σύνορο της Ευρώπης.

Σαφείς αποστάσεις από έναν πιθανό συμβιβασμό με την Τουρκία στη Χάγη κράτησε η Όλγα Κεφαλογιάννη. Σε παρουσία της στο τηλεοπτικό κανάλι KONTRA και σε ερώτηση του Γιώργου Μελιγγώνη, η βουλευτής Αθηνών της ΝΔ ξεκαθάρισε ότι η ίδια απορρίπτει την Χάγη, την οποία μάλιστα χαρακτήρισε «επικίνδυνη», αφού όπως είπε υπάρχουν σοβαρές διαφωνίες με την Τουρκία σχετικά με τις διαφορές που πρέπει να επιλυθούν. Τέλος, ζήτησε ομοψυχία στα εθνικά θέματα και την εξωτερική πολιτική, κρίνοντας θετικά μέχρι στιγμής τη στάση της αντιπολίτευσης.

Το πλέον σημαντικό όλων είναι η υπεράσπιση της εθνικής γραμμής την οποία τεχνηέντως ορισμένοι στην κυβέρνηση προσπαθούν να ελαστικοποιήσουν, μιλώντας γενικώς για «διαφορές». Η Όλγα Κεφαλογιάννη ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχουν «διαφορές» με την Τουρκία όπως αυτή θέλει να τις παρουσιάσει, παρά μία και μόνη διαφορά: Η οριοθέτηση της νησιωτικής υφαλοκρηπίδας και μόνο!

Σχόλια