Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021

Όλγα Κεφαλογιάννη κατά «προθύμων»: Η διαφορά με την τουρκία είναι μία και πολύ συγκεκριμένη ...(βίντεο)

Η Όλγα Κεφαλογιάννη βάζει τα πράγματα στη θέση τους αναφορικά με τις προσπάθειες ορισμένων να προβούν σε υποχωρήσεις χωρίς να έχουν κανένα δικαίωμα και καμιά νομιμοποίηση. Η Όλγα Κεφαλογιάννη υπενθυμίζει ότι με την Τουρκία έχουμε μία και μόνη διαφορά, ενώ αποδομεί όσους προσπαθούν να σύρουν τα ελληνοτουρκικά στην Χάγη...

Επιπλέον, απαντά στον Ερντογάν ο οποίος προσπάθησε να υποβιβάσει σε διμερές επίπεδο τις ελληνοτουρκικές διαφορές για να αφήσει απέξω την ΕΕ και το διεθνές δίκαιο, ότι οι διαφορές μας με την Τουρκία είναι ευρωτουρκικές, διότι η Ελλάδα παραμένει το σύνορο της Ευρώπης.

Σαφείς αποστάσεις από έναν πιθανό συμβιβασμό με την Τουρκία στη Χάγη κράτησε η Όλγα Κεφαλογιάννη. Σε παρουσία της στο τηλεοπτικό κανάλι KONTRA και σε ερώτηση του Γιώργου Μελιγγώνη, η βουλευτής Αθηνών της ΝΔ ξεκαθάρισε ότι η ίδια απορρίπτει την Χάγη, την οποία μάλιστα χαρακτήρισε «επικίνδυνη», αφού όπως είπε υπάρχουν σοβαρές διαφωνίες με την Τουρκία σχετικά με τις διαφορές που πρέπει να επιλυθούν. Τέλος, ζήτησε ομοψυχία στα εθνικά θέματα και την εξωτερική πολιτική, κρίνοντας θετικά μέχρι στιγμής τη στάση της αντιπολίτευσης.

Το πλέον σημαντικό όλων είναι η υπεράσπιση της εθνικής γραμμής την οποία τεχνηέντως ορισμένοι στην κυβέρνηση προσπαθούν να ελαστικοποιήσουν, μιλώντας γενικώς για «διαφορές». Η Όλγα Κεφαλογιάννη ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχουν «διαφορές» με την Τουρκία όπως αυτή θέλει να τις παρουσιάσει, παρά μία και μόνη διαφορά: Η οριοθέτηση της νησιωτικής υφαλοκρηπίδας και μόνο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.