Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021

Μητσοτάκης – Ερντογάν: «Να αφήσουμε πίσω την ένταση του 2020»...Τι μεμπτό έκανε η Ελλάδα για να το αφήσει πίσω ;

Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη και του Τούρκου προέδρου, Ερντογάν, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες..

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, "ο πάγος έσπασε" και οι δύο άνδρες συμφώνησαν να αφήσουν πίσω τους την ένταση του 2020, παρά τις πολύ σημαντικές διαφορές, με μείζον την οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών όμως οι διαφορές θα αντιμετωπίζονται στο πλαίσιο διεθνούς δικαίου και συζητήσεων, διερευνητικές κλπ.

Επίσης θα καταβληθεί προσπάθεια αποφυγής προκλήσεων που θα οδηγούν σε δύσκολα διαχειριστικές καταστάσεις ενώ θα προχωρήσει η θετική ατζέντα.

ΥΓ

Μητσοτάκης – Ερντογάν συμφώνησαν να αφήσουν πίσω την ένταση. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ; 

Δηλαδή αποδεχθήκαμε ότι είμαστε το ίδιο με αυτούς; ΑΥΤΟ ακριβώς προσδοκούσαν...

Τι μεμπτό έκανε η Ελλάδα για να το αφήσει αφήσει πίσω ;

Η Ελλάδα υπερασπίστηκε ως όφειλε την εθνική κυριαρχία & τα κυριαρχικά της δικαιώματα έναντι των συνεχών προκλήσεων  της τουρκίας..

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.