Ο Άδωνις Γεωργιάδης ζητάει από το ΥΠΕΞ επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 ΝΜ...!!

Έντεκα χρόνια πριν το 2010...

Τότε βουλευτής του ΛΑΟΣ και σήμερα υπουργός Ανάπτυξης στην κυβέρνηση της Ν.Δ...

O Άδωνις Γεωργιάδης έκανε ερώτηση με βάση τουρκικά δημοσιεύματα για δήθεν άρση του casus belli...!!

Στην κοινή με τον βουλευτή Θάνο Πλεύρη ερώτηση ο Άδωνις ρωτούσε το ΥΠΕΞ "Προτίθεστε να προβείτε σε επέκταση των εθνικών χωρικών μας υδάτων στα δώδεκα ναυτικά μίλια ανεξαρτήτως των τουρκικών θέσεων ;"



Δείτε την ερώτηση

Ερώτηση 1819/26-8-2010 της Βουλής των Ελλήνων

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου, η Τουρκία εξετάζει το ενδεχόμενο άρσης του Casus belli σε ενδεχόμενη επέκταση των εθνικών χωρικών μας υδάτων από τα έξι στα δώδεκα ναυτικά μίλια. Αναμφίβολα εάν και εφόσον ισχύουν οι συγκεκριμένες πληροφορίες για τις προθέσεις της Τουρκίας, πρόκειται για μια απρόσμενα θετική εξέλιξη για την εξωτερική πολιτική της Πατρίδος μας.

Συνεπώς ερωτάσθε,

Α) Πως παρακολουθεί η Ελληνική Κυβέρνηση το συγκεκριμένο ζήτημα;

Β) Προτίθεστε να προβείτε σε επέκταση των εθνικών χωρικών μας υδάτων στα δώδεκα ναυτικά μίλια ανεξαρτήτως των τουρκικών θέσεων;

Οι Βουλευτές

Αθανάσιος Πλεύρης

Σπυρίδων-Άδωνις Γεωργιάδης

Υ.Γ

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ζητάει επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 ΝΜ....

Όταν ήταν στο ΛΑΟΣ...γιατί τώρα είναι υπουργός 

Σχόλια

  1. Δε χρειάζεται να είναι κανείς ...πανέξυπνος για να καταλάβει ότι μας κυβερνάνε κλέφτες και ψεύτες.
    Δήθεν τάχα, ψεύτες αντιπολιτευόμενοι και κλέφτες κυβερνώντες (να μην αναφερθώ ξανά στο δημόσιο ...δήθεν χρέος μας).
    Επαναστάτες αντιπολιτευόμενοι αλλά ως κυβέρνηση ..."το κράτος έχει συνέχεια".

    Εξάλλου, σκεφτείτε το εξής.
    Από το 1974 έως τις μέρες μας ψηφίστηκαν από την όποια κυβέρνηση εκατοντάδες νόμοι. Με τους οποίους νόμους η εκάστοτε αξιωματική αντιπολίτευση διαφωνούσε, φώναζε και εξεγείρονταν.
    Μήπως όμως, η αξιωματική αυτή αντιπολίτευση (ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ ή νέο Πασόκ=Σύριζα), όταν μετά από λίγο γίνονταν κυβέρνηση της χώρας, γνωρίζετε κάποιον νόμο που να κατήργησε;
    Γνωρίζετε έστω και έναν νόμο;
    Δεν υπάρχει ούτε ένας νόμος που να κατήργησε η κυβέρνηση, με τον οποίο διαφωνούσε ρητά και κατηγορηματικά ως αξιωματική αντιπολίτευση.
    Ούτε ένας νόμος.
    47 χρόνια.
    Με αυτό γίνεται ξεκάθαρο ότι όλοι τους είναι μια κλίκα, μια συμμορία.
    Η συμμορία της ...μεταπολίστευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.