Τρίτη, 11 Μαΐου 2021

Ιταλικό αλιευτικό δέχτηκε επίθεση από τουρκικό πλοίο σε διεθνή ύδατα...

Ένα ιταλικό αλιευτικό σκάφος που εδρεύει στο λιμάνι της Σικελίας Mazara del Vallo δέχθηκε επίθεση από ένα τουρκικό σκάφος σε διεθνή ύδατα περίπου 27 μίλια μακριά από τις τουρκικές ακτές, δήλωσε ο ιδιοκτήτης στo ANSA την Τρίτη. 

Το πλοίο δέχτηκε πέτρες και άλλα αντικείμενα, είπε ο ιδιοκτήτης, Luciano Giacalone, ο οποίος ανέφερε στις ιταλικές αρχές την επίθεση μετά από επαφή με τον καπετάνιο του πλοίου. Το περιστατικό έρχεται μια εβδομάδα μετά το περιστατικό του πλοίου που δέχτηκε πυρά από την ακτοφυλακή της Λιβύης, στη νότια Μεσόγειο...

"Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να μας πει μια για πάντα πού πρέπει να πάμε και να ψαρεύουμε", δήλωσε ο Giacalone.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.