Δευτέρα, 10 Μαΐου 2021

Σενάριο με Γεραπετρίτη υπουργό εξωτερικών..!

Ένα εφιαλτικό σενάριο διακινούν φιλοκυβερνητικά εκδοτικά συγκροτήματα...

Το σενάριο αυτό θέλει στον φημολογούμενο ανασχηματισμό να υπάρξει αντικατάσταση του υπουργού εξωτερικών Νίκου Δένδια, από τον υπουργό επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη. Και τον Νίκο Δένδια να αναλαμβάνει το υπουργείο οικονομικών στην θέση του Χρήστου Σταϊκούρα!

Δείτε τι γράφει η "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ" (9/5/2021) στο Θεωρείο


Δεν ξέρουμε τι είναι πιο επικίνδυνο. Το σενάριο αυτό ή οι κύκλοι που το προωθούν. Φανταστείτε δηλαδή, να αναλάβει υπουργός εξωτερικών ο άνθρωπος ο οποίος με επίσημη, δημόσια δήλωση του απεμπόλησε τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας και έστειλε μήνυμα προς την Τουρκία ότι η κόκκινη γραμμή της χώρας μας, είναι τα 6 ναυτικά μίλια!

Οφείλουμε λοιπόν να υπενθυμίσουμε ότι μετά από αυτή την δήλωση, οι τούρκοι άμεσα κλιμάκωσαν τις προκλήσεις τους, αναβαθμίζοντας τες στο χειρότερο επίπεδο μετά το 1974. Εκδίδοντας NAVTEX σε απόσταση 6 μιλίων από το Καστελλόριζο!

 

Ο χάρτης είναι σαφής για την σημασία της επέκτασης στα 12 μίλια

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Μα φυσικά η πραγματοποίηση του σχεδίου της Τουρκίας, όπως φαίνεται στον χάρτη.  

Όσοι λοιπόν επιδιώκουν μία τέτοια πολιτική αλλαγή, δεν θέλουν ούτε το καλό της Ελλάδος, ούτε όμως και του πρωθυπουργού. Τον οποίο φαίνεται να προσπαθούν να τον οδηγήσουν σε ένα πολιτικό ολίσθημα με απρόβλεπτες συνέπειες όχι μόνο για την πολιτική του σταδιοδρομία, αλλά για την ίδια την υστεροφημία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.