Παρασκευή, 14 Μαΐου 2021

Ερντογάν: “Θα στηρίξουμε τους Παλαιστίνιους έναντι του Ισραήλ, όπως στηρίξαμε και το Αζερμπαϊτζάν”


Ο Ερντογάν ανεβάζει τους τόνους έναντι του Ισραήλ τάζοντας στους Παλαιστινίους στήριξη ανάλογη με αυτή που που η Τουρκία παρείχε στο Αζερμπαϊτζάν.

“Όπως στηρίξαμε την προσπάθεια του Αζερμπαϊτζάν να απελευθερώσει τα εδάφη του, με το ίδιο αίσθημα αρχίζουμε να δρούμε ενάντια στην καταδυνάστευση στις παλαιστινιακές πόλεις και στην Ιερουσαλήμ” είπε .

Χαρακτήρισε ξανά το Ισραήλ ως “κράτος τρομοκράτη” και υποστήριξε ότι έχει ήδη συνομιλήσει με 19 ηγέτες για την κατάσταση στη Λωρίδα της Γάζας.

«Το να σταματήσουμε το Ισραήλ είναι καθήκον τιμής για χάρη της ανθρωπότητας. Καλούμε τη διεθνή κοινότητα να αναλάβει δράση. Η ανάμειξη των Ηνωμένων Εθνών αποτελεί προαπαιτούμενο. Αυτό που πρέπει να γίνει, πρέπει να γίνει άμεσα, αλλιώς οι συνέπειες είναι αναπόφευκτες» είπε ο Ερντογάν.

militaire.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.