Τουρκία- Η χώρα που η μαφία μιλάει και η κυβέρνηση παραμένει σιωπηλή...Αυτή τη χώρα "χαϊδεύουν" οι Ευρωπαίοι

Ο καταδικασμένος Τούρκος αρχιμαφιόζος Σεντάτ Πέκερ, την Κυριακή ανέβασε το πέμπτο βίντεό του σε δύο εβδομάδες...

Στο βίντεο συνεχίζει να απειλεί κυβερνητικούς αξιωματούχους και περιγράφει λεπτομερώς την εσωτερική λειτουργία των δεσμών μεταξύ του κράτους και του οργανωμένου εγκλήματος. Αυτό είναι ακόμη πιο ενοχλητικό, δεδομένου ότι ο Πέκερ έχει τώρα κουνάει το δάχτυλό του σε ελίτ όπως τον Σοιλού, τον πρώην υπουργό Εσωτερικών και Υπουργό Δικαιοσύνης Μεχμέτ Αγκάρ, τον γιο του, ο οποίος είναι αναπληρωτής του AKP, και τον πρώην υπουργό Οικονομικών και ο γαμπρό του ερντγάν Μπεράτ Αλμπαράκ. 

Μέχρι στιγμής, η κυβέρνηση έχει επιλέξει να απορρίψει οποιαδήποτε κατηγορία από την αντιπολίτευση απορρίπτοντας τα όλα ως πολιτική προπαγάνδα. Ο εκπρόσωπος του προέδρου ερντογάν Καλίν και ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) Τσελίκ κατηγόρησαν την αντιπολίτευση ότι διεξήγαγε «βρώμικη πολιτική» πέρα ​​από τους ισχυρισμούς ενός μαφιόζου. Τα αφεντικά της μαφίας και οι ηγέτες των εγκληματικών δικτύων κατηγορούν ελεύθερα και κουνάνε το δάχτυλο τους, για υποτιθέμενα εγκλήματα και συναλλαγές σε μια χώρα όπου η κυβέρνηση και ο ακροδεξιός σύμμαχός της, το Κόμμα του Εθνικιστικού Κινήματος (MHP), παραμένουν σιωπηλοί

Εν τω μεταξύ, η αντιπολίτευση ετοιμάζεται να φέρει όλα αυτά τα θέματα στο Κοινοβούλιο, το οποίο άνοιξε αυτήν την εβδομάδα. Έχει καταστεί όλο και πιο εμφανές τις τελευταίες εβδομάδες ότι η Τουρκία έχει γίνει μια χώρα όπου η μαφία υπαγορεύει την εθνική ατζέντα.

exomatiakaivlepo

Σχόλια