Τα σύνορα του πολιτισμού δεν είναι στην Ανατολία, αλλά στο Αιγαίο

Η μεγαλύτερη στρέβλωση στην ιστορία είναι η συνεχής προσπάθεια κάποιων διεφθαρμένων δυτικών να αντιμετωπίσουν την Τουρκία ως μία χώρα που ανήκει στη Δύση. Το μεγάλο έγκλημα, ήταν η ένταξη της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ, με πρόσχημα τον μπαμπούλα της σοβιετικής ένωσης.

Σήμερα το έγκλημα αυτό συνεχίζεται. Με την τέχνη την καλλιέργεια ρωσοφοβίας από ισχυρά οικονομικά συμφέροντα που δυστυχώς σχετίζονται τόσο με το Κατάρ όσο και τις άνομές δραστηριότητες μαφίας και μαύρου χρήματος της Τουρκίας, εξακολουθούν να θεωρούν τον ρόλο της γειτονικής χώρας ως νευραλγικό για την Δύση και να προσπαθούν απεγνωσμένα να την εντάξουν και στην ευρωπαΐκή ένωση.

Δηλαδή έχουμε μία απόλυτη στρέβλωση που ντροπιάζει κάθε έννοια πολιτισμού. Κάθε έννοια δημοκρατίας, κάθε έννοια ανθρωπισμού, στον οποίο βασίζεται υποτίθεται το αξιακό σύστημα της Δύσης.

Δεν είναι δυνατόν να θεωρείται η Τουρκία των γενοκτονιών και της συνεχιζόμενης θηριωδίας ως χώρα – μέλος της Δύσης. Την ίδια στιγμή μάλιστα η Ρωσία με τον τεράστιο πολιτισμό και την ορθόδοξη παράδοση, να θεωρείται αντιδυτικός εχθρός!

Είναι μεγάλη ευκαιρία η νέα διοίκηση του Τζο Μπάιντεν και της Καμάλα Χάρις να διορθώσουν αυτή την τεράστια ιστορική στρέβλωση των 100 χρονών. Και αυτό μπορεί να γίνει με μία απλή κίνηση. Την άμεση απόσυρση όλων των νατοϊκών βάσεων, εγκαταστάσεων και δυνάμεων από την Τουρκία και εγκαθίδρυσης τους στην Ελλάδα. Αυτό θα είναι το πρώτο βήμα για τον εξορθολογισμό των γεωπολιτικών ισορροπιών, αλλά και μία δραστική ενέργεια για να πιεστεί η Τουρκία να σταματήσει την εγκληματική της δράση.

Θα πρέπει να καταστήσει σαφές ο δυτικός κόσμος, ότι κάθε επένδυση στην Τουρκία αποτελεί εχθρική πράξη. Διότι η Τουρκία έχει μετατραπεί σε μία απέραντη γερμανική φάμπρικα, γεγονός που την ενισχύει γεωπολιτικά και της δίνει συγχωροχάρτι για τα συνεχιζόμενα εγκλήματα της.

Συνείδηση κάθε πολιτισμένου ανθρώπου ο οποίος δεν είναι υπόδουλος του μαύρου τουρκικού χρήματος, θα πρέπει να γίνει ότι τα σύνορα του πολιτισμού δεν είναι στην Ανατολία, αλλά στο Αιγαίο.

Για την ακρίβεια, η Τουρκία εξακολουθεί να αποτελεί μία μαύρη κηλίδα στην ιστορία της ανθρωπότητας και έναν εχθρό του ίδιου του πολιτισμού. Γεγονός που δεν το κρύβουν οι ίδιοι οι τούρκοι.

Σχόλια