Σάββατο, 8 Μαΐου 2021

Γερμανία : Τα εμβόλια της AstraZeneca θα είναι σύντομα διαθέσιμα σε όλους τους ενήλικες...


Τα εμβόλια της AstraZeneca θα είναι σύντομα διαθέσιμα σε όλους τους ενήλικες,
αφού οι Γερμανοί αξιωματούχοι εγκατέλειψαν τους περιορισμούς που απαγορεύουν τους εμβολιασμούς κάτω των 60 ετών. 

Τα εμβόλια της AstraZeneca δεν θα περιορίζονται πλέον σε άτομα ηλικίας 60 ετών και άνω, σύμφωνα με δηλώσεις ομοσπονδιακών αξιωματούχων της Γερμανίας την Πέμπτη. 

Η απόφαση έρχεται καθώς η Γερμανία κινείται να εμβολιάσει γρήγορα τον πληθυσμό της μετά από μια αργή διάθεση εμβολίων που έχει επιταχυνθεί τις τελευταίες εβδομάδες. 

Τι είπαν οι αξιωματούχοι...

Οι άνθρωποι επίσης δεν θα χρειαστεί πλέον να περιμένουν 12 εβδομάδες για να λάβουν τη δεύτερη δόση του εμβολίου AstraZeneca, ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Jens Spahn. Η δεύτερη δόση μπορεί να χορηγηθεί μόλις τέσσερις εβδομάδες μετά την πρώτη.

Deutsche Welle

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.