Τρίτη, 4 Μαΐου 2021

Ύποπτο περιστατικό στη Ρόδο: 48χρονος κατέβασε την Ελληνική σημαία και μαχαίρωσε τον αστυνομικό που τον κυνήγησε


Ένα περίεργο συμβάν συνέβη στη Ρόδο σήμερα το ξημέρωμα. Ένας 48χρονος το ξημέρωμα κατέβασε την Ελληνική σημαία από τον βωμό της πατρίδας, στο Μανδράκι,  και επιχείρησε να φύγει με ένα φορτηγό.

Περαστικός που τον είδε ενημέρωσε την αστυνομία που τον εντόπισε και τον καταδίωξε αμέσως. Στην προσπάθεια του να διαφύγει πέταξε ένα πυροσβεστήρα αρχικά στους αστυνομικούς και στη συνέχεια κατάφερε να μαχαιρώσει τον έναν.

Τελικά συνελήφθη και στην κατοχή του βρέθηκε η σημαία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.