Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021

Ξέσπασμα Πορτοσάλτε κατά κυβέρνησης Μητσοτάκη: Τα 3/4 άντε οι μισοί βουλευτές της ΝΔ είναι κρατιστές (βίντεο)

Ξέσπασμα του Άρη Πορτοσάλτε κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη, η οποία σύμφωνα με τα λεγόμενα του είναι εγκλωβισμένη σε μια κομμουνιστική γραφειοκρατία την οποία δεν θέλει να τιθασεύσει.

Τους έδωσε στεγνά ο Πορτοσάλτε – Έλεγαν ψέματα στη ΝΔ για ψηφοθηρικούς λόγους

Επιτέθηκε άγρια και στην κυβέρνηση αλλά και στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ καθώς θεωρίες ότι έχουν ασπαστεί τον κρατισμό σαν αφήνουν την χώρα έρμαιο  σε κομμουνιστικές νοοτροπίες.

Είπε χαρακτηριστικά πως τα 3/4 άντε οι μισοί βουλευτές της Ν.Δ είναι κρατιστές με σφραγίδες...Περπατούν και πάει μαζί και το κράτος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.