Τρίτη, 11 Μαΐου 2021

Άδωνις στη Βουλή: Κάναμε λάθος το 2018 για φαρμακευτική κάνναβη– Η Ελλάδα έχει να κερδίσει από τη θετική παρουσία του Νίκου Καρανίκα (βίντεο)

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σε μια συγκλονιστική ομιλία του, στην Βουλή ομολόγησε ότι η ΝΔ έκανε λάθος το 2018 με την στάση της στο θέμα της φαρμακευτικής κάνναβης. 

Μάλιστα απέδωσε τα εύσημα στον Νίκο Καρανίκα για τον οποίο...είπε πως η παρουσία του ήταν θετική και το  γεγονός ότι πολέμησε και πολεμά γι αυτό είναι κάτι που τον τιμά...

Γιατί είναι κάτι από το οποίο η πατρίδα μας έχει να κερδίσει και χρήματα και ανακούφιση στον πόνο ασθενών...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.